Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerOrganize İşler 2 kadrosuna çok ünlü 2 isim daha katıldı

İlgili Postlar

Organize İşler 2 kadrosuna çok ünlü 2 isim daha katıldı

Bir dönem herkesin severek izlediği dillerden düşürmediği bir Yılmaz Erdoğan filmi Organize İşler filmime devamı niteliğinde “Organize İşler 2” geliyor haberleri izleyenlerin yüzünü güldürdü. Yılmaz Erdoğan’ın ikincisini çekmeye hazırlandığı ‘Organize İşler’ için birçok oyuncunun ismi geçiyordu. Bu yaz çekimleri yapılacak filmin; “Organize İşler 2” kadrosuna çok ünlü 2 isim daha katıldı!

Peki, bu ünlü iki isim kim?

Yılmaz Erdoğan, hem senaryosunu yazdığı, hem yönetmen koltuğunda oturduğu hem de başrolünü üstlendiği “Organize İşler”i 2005 yılında seyirciyle buluşturmuş, film vizyonda kaldığı süre boyunca 2 milyon 618 bin 244 kişi tarafından izlenmişti. 3 yıldır üzerinde çalıştığı “Organize İşler 2”yi tamamlayan ünlü oyuncu, cast’ı oluşturmaya başladı ve ilk olarak sektörün dev isimlerine teklif götürdü. İşte bu isimlerden biriside; Ezgi Mola oldu. Ezgi Mola da Organize İşler 2 filminde rol alacak!

Hız kesmeden devam…

Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünü üstlendiği 2005 yapımı ‘Organize İşler’in devam filminin hazırlıklarını sürdürüyor. Yılmaz Erdoğan’ın devam filmini çekmeye hazırlandığı Organize İşler 2’de Ezgi Mola da rol alacak. Filmin oyuncu kadrosu da şekillenmeye başladı. Ekibe son olarak Ezgi Mola ile Okan Çabalar dahil oldu. 35 yaşındaki Mola ‘Organize İşler 2’de Yılmaz Erdoğan’ın sevgilisi rolüyle seyirci karşısına çıkacak. Bu yaz çekimleri yapılacak filmde daha önce ise Kıvanç Tatlıtuğ, Bensu Soral ve Demet Evgar kadroda olduğu açıklanmıştı.

Organize İşler 2’nin netleşen oyuncu kadrosu ise şöyle;

Yılmaz Erdoğan imzalı Organize İşler’in ikincisi için hazırlıklara devam ediyor. Seyirciyi farklı karakterlerle şaşırtmayı seven Kıvanç Tatlıtuğ filmin sürprizlerinden olacak.  Organize İşler 2’de Kıvanç Tatlıtuğ, horoz dövüşçüsü rolüyle seyirciyi ters köşeye yatıracak. Erdoğan’ın yazıp yönettiği Kelebeğin Rüyası’nda başrol oynayan Tatlıtuğ, usta sinemacıyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. Erdoğan’ın oyuncu için planladığı karakter ise horoz dövüşçüsü. Tatlıtuğ, projenin hazırlık sürecinin tamamlanıp çekimlerin başlamasını bekliyor.

Hazırlıkları aylardır devam eden bu büyük film projesi, pek çok ünlü isimi daha buluşturacak; İlkinde Demet Akbağ, Cem Yılmaz, Tolga Çevik, Özgü Namal gibi birçok yıldız ismin oynadığı ‘Organize İşler’in ikincisinde de yıldızların buluşacağı konuşuluyor.

Bensu Soral ve Demet Evgar ise kadroda yer alacak diğer ünlü isimler oldu.

Demet Evgar Kimdir?

Demet Evgar Kimdir?

Bensu Soral Kimdir?

Bensu Soral Kimdir?

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Yılmaz Erdoğan kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Kıvanç Tatlıtuğ kimdir?

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler