Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerRambo yıllar sonra geri dönüyor!

İlgili Postlar

Rambo yıllar sonra geri dönüyor!

En son oynadığı Creed filmiyle Oscar’a üçüncü kez aday gösterilen 71 yaşındaki ABD’li aktör Sylvester Stallone, 10 yıl aradan sonra bir döneme damgasını vurmuş ve hala seyredilmeye doyulamayan Rambo serisinin yeni filmi için kamera karşısına geçerek beyaz perdeye dönmeye hazırlanıyor. Rambo 5 geliyor.

Sylvester Stallone, Rambo serisinin 1982 yapımı olan ilk filminin gişede getirdiği üst düzey başarısının ardından sevilen film için üç devam filmi daha çekilmiş fakat Rambo 2, Rambo 3 ve Rambo 4 ilk filmin gişe başarısını geçmeyi başaramamıştı.

Sylvester Stallone öldü mü?

Rambo 5 Geliyor

Rambo 5 geliyor. En son 2008 yılında serinin dördüncü filmi ile beyaz perdeye yansıyan Rambo’nun maceraları, Stallone yönetmenliğinde seyirciyle buluşmuştu. Bir süre önce öldüğü iddiaları ile gündeme gelen ünlü oyuncu serinin beşinci filminde Sylvester Stallone’nun oynayacağı ‘John Rambo’ karakteri bu kez Meksikalı bir kartele karşı savaşacak.

Rambo 5 Film Afişi

Sylvester Stallone, Rambo 5 ile beyaz perdeye geri dönüyor. Rambo 5 film afişi geçtiğimiz günlerde ilk kez paylaşıldı. Daha önce Rambo serinini beşinci filmi için 2016’da biteceği açıklanmış ama çekilmememişti. Rambo 5’in 2019 sonbaharında vizyona girmesi bekleniyor.

Rambo 5 Film Afişi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler