Ana SayfaDedikoduÖpüşse Evlenmezdim Diyen Alişan'dan Açıklama

İlgili Postlar

Öpüşse Evlenmezdim Diyen Alişan’dan Açıklama

Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada eşi Buse Varol’un herhangi bir dizide partneriyle öpüşmüş olsaydı onunla evlenmeyeceğini dile getirerek büyük tepki çeken Alişan yeni bir açıklama yaptı. Öpüşse evlenmezdim diyen Alişan’dan açıklama yine büyük tepki yarattı. İşte Alişan’ın o açıklaması;

Alişan’dan Ağızları Açık Bırakan Buse Varol İtirafı

Eşiyle arasının çok iyi olduğunu söyleyen Alişan‘a Arto tarafından “Bir dizide öpüşme rolü olsa izin verir misin?” sorusu soruldu. Alişan ise yanıt olarak “Zaten bugüne kadar öpüşmediği için seçtim Buse’yi” ifadelerini kullandı.

Şarkıcı Alişan ‘dan Hayranlarını Sevindirecek Haber…

Tepkilerin Ardından Alişan Kararını Değiştirdi!

Alişan ve Buse Varol geçtiğimiz akşam Kadıköy’de bir mekan çıkışı görüntülendi. Alişan, “Buse’yi bugüne kadar öpüşme sahnesi olmadığı için seçtim” açıklamasının tepki çekmesi hakkında kendisine yöneltilen sorulara “Artık sıkıldım. İsteyen öpüşür isteyen sevişir” yanıtını verdi.

Alişan kimdir?

Çağla’yı Değil Elimi Öptüm…

Sanatçı ayrıca sosyal medyada, “Sen de ‘Cennet Mahallesi’ dizisinde Çağla Şıkel ile öpüştün” yorumları hakkında ise şu açıklamayı yaptı:


“Cennet Mahallesi dizisinde öpüşme mi olur? O öpüşme değildi ki… Çağla’yı öpüyor gibi yapıp kendi elimi öpüyordum. Öyle bir şey olabilir mi?”

Alişan İle Buse Varol Boşanıyormu? Son Nokta Konuldu…

Öpüşse Evlenmezdim Diyen Alişan’dan Açıklama

Buse Varol, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından hayranlarının sorularını yanıtladı.

31 yaşındaki Varol, bir takipçisinin, “Neden sürekli hakkınızda ayrılık haberleri çıkıyor?” sorusuna yanıt verdi. Ünlü isim, “Çünkü öyle olsun istiyorlar…” açıklamasını yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler