Ana SayfaDedikoduDemet Özdemir İlişkiyi Tamamen Bitirdi

İlgili Postlar

Demet Özdemir İlişkiyi Tamamen Bitirdi

Geçtiğimiz sene yakın arkadaşı Oğuzhan Koç ile bir aşka yelken açan Demet Özdemir’in ilişkisi son aylarda bir ayrı, bir barışık şekilde ilerliyordu. Sosyal medyadan birlikte olan fotoğrafları da kaldıran Demet Özdemir ilişkiyi tamamen bitirdi. İşte detaylar;

Sahte Bir Aşk Olduğu Bile Söylenmişti!…

Geçtiğimiz aylarda Torresette adlı internet sitesinde yer alan haberde oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç hakkında kafaları alt üst eden bir iddia ortaya çıkmıştı. Güzel oyuncu’ nun ünlü şarkıcının müzik kariyerindeki durgunluğa bir son vermek için şarkıcıya yardım ettiği ve sahte bir ilişkiyi kabul ettiği dedikodusu magazine yansımış ve günlerce konuşulmuştu.

Demet Özdemir kimdir?

Demet Özdemir Oğuzhan Koç Ayrılığına Olay Yorumlar…

Magazin camiasının en gözde çiftlerinden olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, artık yollarını ayırdı. Ard arda ayrılık iddialarıyla gündemden düşmeyen ünlü ikili yolları bir daha birleşmemek üzere ayrıldığı kesinleşmiş oldu.

Paris tatili dönüşü ayrılık kararı alan ismin Demet Özdemir olduğu öne sürüldü. Güzel oyuncu aşk yaşadığı sevgilisini terk ettiği iddia edildi. Bu iddialara Özdemir’den henüz yanıt gelmedi.

Demet Özdemir Herkesi Şaşkına Çevirdi

Demet Özdemir İlişkiyi Tamamen Bitirdi

Oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç ayrılığı hala gündemin en çok konuşulan konularından biri. Bir anda sürpriz bir kararla yollarını ayıran çift birlikte çekildikleri fotoğrafları da sosyal medya hesaplarından kaldırdı.

Bu yönde ilk hamle Demet Özdemir’den geldi. Sevgilisiyle bütün paylaşmış olduğu fotoprafları tek tek kaldırması Demet Özdemir’in Oğuzhan Koç’u tamamen hayatından çıkardı yorumlarının gelmesine neden oldu. İkilinin neden ayrıldıkları ise hala bilinmiyor.

Ayrılık sonrasında ne Oğuzhan Koç’tan ne de Demet Özdemir’den herhangi bir açıklama gelmedi. Tatil sonrası biranda ayrılık kararı alan çiftin arasına üçüncü bir kişi mi girdi? Yoksa çıkan bir kavga sonucu mu ayrıldılar sanırım bunu öğrenemeyeceğiz.

Oğuzhan Koç kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler