Ana SayfaDedikoduOnur Tuna ve Yasemin Yazıcı Aşk Yaşıyor

İlgili Postlar

Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı Aşk Yaşıyor

Mahkum dizisinin Fırat’ı Onur Tuna’nın Filipinler tatiline kiminle gittiği belli oldu. Tuna, kalbini meslektaşına kaptırdı. Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı aşk yaşıyor! İşte detaylar;

Onur Tuna: İlişkilerim Hakkında Konuşmam

Özel hayatı hakkındaki sorular üzerine Onur Tuna, “Bugüne kadar ilişkilerim hakkında hiç konuşmadım, bundan sonra da konuşmayacağım” dedi ve Amerika’dan gelen misafirleri ile Boğaz turuna çıktı.

Uzun Zamandır Aşk Kapısını Çalmadı

Onur Tuna ve Yasemin Yazıcı Aşk Yaşıyor

Oyuncu Onur Tuna başrolünde yer aldığı “Mahkum” dizisi sezon arası verdikten sonra Filipinler’e tatile gitti. Ünlü oyuncuya tatilde sevgilisi Yasemin Yazıcı’nın eşlik ettiği öğrenildi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre; Onur Tuna ile Yasemin Yazıcı’nın yaklaşık 6 aydır sevgili olduğu ve çok iyi anlaştıkları konuşuluyor.

Özel hayatıyla gündeme gelmeyi sevmeyen ve bu konudaki sorulara da hep tepkiyle yaşlaşan Tuna’nin bir ilke imza atıp Yasemin Yazıcı’nın paylaştığı pozu yayınlaması ilişkisinin ciddi temelde ilerlediği sinyalini verdi.

Hande Doğandemir kimdir?

Paylaşımla Duyurdu

Geçtiğimiz Ocak ayında Hande Doğandemir ile ilişkisi biten Onur Tuna’nın, kalbini Yasemin Yazıcı’ya kaptırdığı ortaya çıktı. İkili, aşk yaşadıklarını sosyal medya hesaplarından duyurdu.

Tuna ile bir karesini Instagram sayfasının hikayeler bölümünden yayınlayan yazıcı, beyaz kalp emojisi koyduğunu fotoğrafta sevgilisini de etiketledi.

2.8 milyon takipçisi bulunan Onur Tuna ise, Yazıcı’ya verdiği bir pozunu yayınlayarak; aynı güzel oyuncu gibi kalp emojisi ekleyip, sevgilisini etiketledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler