Ana SayfaDedikoduŞükran Ovalı Yürek Hoplattı

İlgili Postlar

Şükran Ovalı Yürek Hoplattı

Geçtiğimiz haftalarda sezon finali yapan Kanal D’nin fenomen dizisi ‘Yargı’da ‘Savcı Derya’ karakterini canlandıran Şükran Ovalı, yeşil mayosuyla Hande Erçel’e poz verdi. Ünlü isim, yeni karelerini peş peşe takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel fiziğiyle dikkat çeken Şükran Ovalı yürek hoplattı. İşte ünlü oyuncunun o paylaşımları;

“Evcimenimdir”

“Gün bitince ev ortamında nasıl biri Şükran Ovalı?” sorusu üzerine ünlü oyuncu, “Sakin, pijamalı, sevdikleriyle zaman geçiren, kızının dibinden ayrılmayan biri. Evcimenimdir, evde vakit geçirmeyi çok severim. Sağlam dostlarım var seçilmiş ailem her biri. Sıkça onlarla bir araya geliriz mutlaka. Sevdiklerimle birlikte kalabalık sofralarda vakit geçirmeyi çok severim” ifadelerini kullandı.

“Hep Beraber Öğreniyoruz”

Kontrolcü bir anne olmadığını dile getiren Ovalı, “Canım kızım coşkusuyla, gülüşüyle, paylaşmasıyla çok cömert bir çocuk, küçücük bedenine minnet sığdırmış bir çocuk. Dilerim hayat da ona cömert davransın. Eğleniyoruz, çok öğreniyoruz hep beraber. Kontrolcü değilim ama elim, nefesim hep üstünde. Dilerim ona yük olmadan tüm hayallerine eşlik ederim” dedi.

Şükran Ovalı Yürek Hoplattı

Son olarak yeşil mayosuyla Hande Erçel’e poz veren Ovalı, yeni karelerini 872 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yayınladı.

Şükran Ovalı’ya Üvey Kardeşinden Zehir Zemberek Sözler

Erçel’i de etiketlediği pozlarına, “Enerjisini sevdiğim güzel” notunu yazan ünlü isim, kısa sürede binlerce beğeni aldı.

37 yaşındaki güzelin bu fotoğraflarına, eşi Caner Erkin de kayıtsız kalamayarak kalp emojileriyle yorum yaptı. Hande Erçel ise, arkadaşına “Senin güzelliğin” yorumuyla cevap verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler