Ana SayfaKimdirYasemin Yazıcı Kimdir?

İlgili Postlar

Yasemin Yazıcı Kimdir?

“Son Yaz” dizisinin sevilen oyuncusu Yasemin Yazıcı kimdir? Yasemin Yazıcı kaç yaşında? Yasemin Yazıcı aslen nereli? Yasemin Yazıcı dizileri neler? Yasemin Yazıcı filmleri neler? Yasemin Yazıcı hangi burç? Yasemin Yazıcı hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Yasemin Yazıcı Kaç Yaşında? Yasemin Yazıcı Aslen Nereli? Yasemin Yazıcı Hangi Burç?

Yasemin Yazıcı, 8 Eylül 1997 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan genç oyuncu Yasemin Yazıcı, Başak burcudur.

Yasemin Yazıcı Kimdir?

Yasemin Yazıcı eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır.  Dialog ve Pera Güzel Sanatlar okullarında diksiyon ve oyunculuk eğitimi alan Yasemin Yazıcı dans ve vokal eğitimi de almıştır. Okul yıllarında Türkçe, Fransızca ve İngilizce dillerinde, “Kral Oidipus”, “Antigone”, “Bir Yaz Gecesi Rüyası”, “Lysistrata”, “Faust (vol. I)”, “Hugo Sistemi” ve “Ayrılma” adlı oyunlarla sahneye çıkan Yasemin Yazıcı, 2018 yılında London School of Economics Sosyal Antropoloji bölümünden mezun olmuştur. Üniversiteden mezun olduktan sonra London Academy of Music and Dramatic Arts (LAMDA)’ta yine oyunculuk üzerine eğitim alan Yasemin Yazıcı, Türkiye’ye dönüş yaptıktan sonra ise İstanbul Film Akademi’de Ezel Akay, Deniz Ölmez gibi alanının usta isimlerinin eğitim verdiği “Pratik Oyunculuk Atölyesi” sertifika programına katılmıştır. İlk kez Fox Tv ekranlarında yayımlanan “Son Yaz” dizisiyle ekran karşısına geçen Yasemin Yazıcı, dizide “Naz” karakterini canlandırmaktadır.

Yasemin Yazıcı Dizileri

  • 2020 – Son Yaz
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler