Ana SayfaDedikoduOnur Tuna: İlişkilerim Hakkında Konuşmam

İlgili Postlar

Onur Tuna: İlişkilerim Hakkında Konuşmam

‘Mahkum’ dizisinde ‘Fırat Bulut’ karakterine hayat veren Onur Tuna, önceki gün Bebek’te objektiflere yansıdı. Kalabalık bir grup ile yürüyen oyuncu, kendisini görüntüleyen gazetecilere selam vererek, ayaküstü sohbet etti. Özel hayatı sorulan Onur Tuna “İlişkilerim hakkında konuşmam” yanıtı verdi. İşte ünlü oyuncunun açıklamaları;

“Oyunculuk Şuan Hoşuma Gidiyor”

Başrolünde yer aldığı dizinin çok iyi gittiğini belieten Onur Tuna, “Çok yorucu ve güzel bir sezon geçiriyoruz. Bir yandan müzikal bir yandan dizi beni çok rahatlatıyor” dedi. “Müzikal mi, oyunculuk mu?” sorusuna ise “Oyunculuk şu an hoşuma gidiyor” yanıtını verdi.

Onur Tuna: İlişkilerim Hakkında Konuşmam

Özel hayatı hakkındaki sorular üzerine Onur Tuna, “Bugüne kadar ilişkilerim hakkında hiç konuşmadım, bundan sonra da konuşmayacağım” dedi ve Amerika’dan gelen misafirleri ile Boğaz turuna çıktı.

Onur Tuna ve Hande Doğandemir Arasında Süpriz Aşk!

Yaklaşık iki haftadır birlikte olduğu öğrenilen çiçeği burnunda çiftin, çevrelerine mutlu olduklarını söylediği konuşuluyor. İkilinin Zekeriyaköy ve Cihangir’de arkadaşlarıyla beraber sık sık eğlenceye çıktığı da kulislerde dolaşan dedikodular arasında.

Aşk iddiaları konuşulmaya devam ederken Doğandemir’in önceki gün paylaştığı fotoğraftaki detay dikkatlerden kaçmadı. Telefonunun arkasındaki fotoğrafta görünen kişinin Onur Tuna olduğu söyleniyor.

Uzun Zamandır Aşk Kapısını Çalmadı

Hande Doğandemir geçtiğimiz aylarda da ‘Daha İyi Bir Yarın’ filminin setinde tanıştığı, kendisinden 6 yaş küçük oyuncu Yağızcan Konyalı ile aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme gelmişti. Doğandemir, aşk iddiasını yalanlamıştı.

Ünlü oyuncu, “Bunu siz söylediniz. Biz aşk yaşadığımızı söylemedik. Hangi birini yalanlayalım? Olursa görürsünüz zaten. Yağız ile çok iyi arkadaşız, birbirimizi çok seviyoruz. Bizi yan yana da görebilirsiniz. Ama hayatımda birisi olursa yanımda görürsünüz.” ifadelerini kullanmıştı.

Hande Doğandemir kimdir?

Onur Tuna Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler