Ana SayfaDedikoduOnur Tuna İle Yağmur Karabal Aşkını Kim Ele Verdi?

İlgili Postlar

Onur Tuna İle Yağmur Karabal Aşkını Kim Ele Verdi?

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna, Seda Güven’le ciddi birlikteliğini noktaladıktan sonra aşk orucunu çabuk bozdu. Ünlü sosyal medya fenomeni olan Yağmur Karabal ile ilişki yaşamaya başlayan yakışıklı oyuncu’nun aşkı nasıl ortaya çıktı? İşte Detaylar..

Onur Tuna’dan Karantina Evinde Vücud Şov!

Onur Tuna İle Yağmur Karabal Aşknını Kim Ele Verdi?

Son dönemlerin en çok konuşulan oyuncularından olan Onur Tuna, yeni sevgilisiyle gündem oldu. Normalleşme sürecinin başlamasıyla soluğu tatilde alanlardan biride Onur Kaya, şu sıralar Antalya Kaputaj Plajında dinleniyor.

Onur Tuna Kimdir?

Şarkıcı ve oyuncu Keremcem’in eski eşi olan Seda Güven ile evlilikten kıl payı dönen oyuncu Onur Tuna, aradığı aşkı 28 yaşında olan ünlü sosyal medya fenomeni Yağmur Karabal’da bulmuşa benziyor.

Seda Güven Kimdir?

Instagram paylaşımları ortaya çıkardı!

Yakışıklı oyuncu Onur Tuna ve Ankara Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunu fenomen Yağmur Karabal aşkını Instagram paylaşımları ortaya çıkardı.

birbirlerinin objektifine pozlar verdiler..

Şimdilerde Antalya’daki Kaputaj Plajı’nda tatil keyfi yaparak dinlenen ünlü ikilinin, birbirlerinin objektifine pozlar vermesi ise dikkatlerden kaçmadyan ayrıntılardan oldu..

Onur Tuna’ya İlanı Aşk!

İlişkilerini gizli tutmaya çaba sarfeden ünlü ikiliye, takipçilerinden “Hayırlı olsun” yorumları yağdı.. Yağmur Karabal, Antalya Kaputaj Plajı’ndaki bu pozuna “Aşk limanı” mesajını ekleyerek, Onur Tuna’ya resmen ilanı aşk etti.

İşte Yağmur Karabal’ın Aşk Limanı Paylaşımı;

Onur Tuna'ya İlanı Aşk!
Onur Tuna’ya İlanı Aşk!
Onur Tuna Paylaşımı
Onur Tuna Paylaşımı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler