Ana SayfaÜnlülerSeda Sayan'ın Sırrı Ortaya Çıktı! Seda Sayan Turizm Elçisi Mi Oluyor?

İlgili Postlar

Seda Sayan’ın Sırrı Ortaya Çıktı! Seda Sayan Turizm Elçisi Mi Oluyor?

Yıllara Meydan okuyan sanatçı Seda Sayan, yaklaşık dört aydır Korona Virüs salgını nedeniyle Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören’de yaşıyor. Güzel sanatçının sosyal medyada paylaştığı fotoğraflar en çok beğenilenler ve konuşulanlar arasına girince Seda Sayan’da güzellik sırlarını açıkladı. Seda Sayan’ın sırrı ortaya çıktı. Seda Sayan Turizm Elçisi mi oluyor? Detaylar haberimizde…..

Seda Sayan kimdir?

Seda Sayan’ın Sırrı Ortaya Çıktı!

Seda Sayan’ın fotoğrafları çok beğenilince ünlü sanatçı güzellik sırlarını açıklamak durumunda kaldı. Güzel sanatçı, güzelliğini her gün yaptığı plates ve yüz yogasıyla koruduğunu açıkladı. 27 Haziran Cumartesi günü Bodrum Günay Restaurant’da sahne alacak olan Seda Sayan, konsere kadar bol bol enerji topluyor. Her gün denize açılarak bol bol enerji depolayan sanatçı, güzel fiziğiyle ve görüntüsüyle genç kızlara taş çıkarıyor.

Seda Sayan, yenilenen repertuvarı ile Bodrum’da sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Güzel sanatçı, Günay restoran da vereceği konseri için, ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu tarafından hazırlanan bir birinden güzel kıyafet hazırlatıyor. Seda Sayan, ayrıca vereceği konserinde sürprizler olacağını da belirtti.

Seda Sayan Turizm Elçisi Mi Oluyor?

Yaz tatilini Muğla’nın Milas ilçesine bağlı Ören’de geçirecek olan ve tüm konserlerine oradan gidecek olan Seda Sayan “Bu cennetin tanıtılması ve tabii ki; çok iyi korunması için her türlü desteği vermeye hazırım. Gökova ve Ören’in gönüllü turizm elçisi olacağım” dedi.

Seda Sayan’dan Bomba Açıklama”Oğlum Oğulcan’ın Sevgilisi Ezgi…..”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler