Ana SayfaDedikoduÖzge Özpirinççi'den Mercan Uyarısı

İlgili Postlar

Özge Özpirinççi’den Mercan Uyarısı

Eylül 2021’de meslektaşı Burak Yamantürk ile hayatını birleştiren, kasım ayında Mercan’ı kucağına alarak ilk kez anne olmanın sevincini yaşayan oyuncu Özge Özpirinççi, önceki gün kızı ile Emirgan’da görüntülendi. Özge Özpirinççi’den Mercan uyarısı geldi.

“Kızımla İlgileneceğim”

Yazdan önce yeni dizi ya da filmde yer almayı düşünmediğini dile getiren başarılı oyuncu, “Kızımla ilgileneceğim bir yaz geçsin, sonrasında tabii ki bazı projeler olur” şeklinde konuştu.

Özge Özpirinççi’den Mercan Uyarısı

Muhabirleri fark eden Özge Özpirinççi, uzaktan el işareti yaparak, “Mercan uyuyor” dedi. Uzun konuşamayacağını belirten oyuncu, “Kızımla birlikte kısa bir yürüyüşe çıktık ama yolda uyudu. Bu yüzden başka sefere sohbet ederiz, ses olursa uyanabilir” dedi.

Özge Özpirinçci Anne Oldu!…

Özge Özpirinççi ‘den Doğum Sonrası İlk Paylaşım Geldi…

Üzüm ismi oyuncu eşi dahil pek çok kişiden tepkisiyle karşılaşınca Özge Özpirinçci, kararı kızının doğumundan sonra vereceklerini açıklamıştı. Eşi Burak Yamantürk, kızının doğumundan sonra Mercan ismini verdiğini açıkladı ve doğumdan hemen sonra Özge Özpirinçci’ nin kısa bir şok geçirdiğini ve çok kısa sürede de kızını alıştığını eşi Burak Yamantürk belirtti.

Mercan doğduktan sonra ailesi üyeleri dahil herkesin ağladığını anlatan Burak Yamantürk, eşinin bebeğe olan hakimiyetinin de çok profesyonelce olduğunu ifade etti.

Yeni anneliğe kısa bir sürede alıştığını gösteren oyuncu Özge Özpirinçci, ilk sosyal medya paylaşımını da gerçekleştirdi. “Mercan’ın kordon kanını onun geleceği için saklatma kararı aldık.” ifadeleriyle paylaştı…

Özge Özpirinçci kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler