Ana SayfaDedikoduOkan Kurt'tan Çok Şaşırtacak Açıklama!

İlgili Postlar

Okan Kurt’tan Çok Şaşırtacak Açıklama!

6,5 yıllık evliliklerini bitirmeleri ile magazin gündeminde uzunca bir süre konuşulan Demet Akalın ve Okan Kurt’un kızları Hira Kurt, dün sosyal medya hesabından barıştıklarına yönelik açıklamada bulundu. Okan Kurt’tan ise konuyla alakalı çok şaşıracağınız açıklama geldi. Okan Kurt’un açıklamasının detayı haberimizde….

Demet Akalın ile Okan Kurt’dan Son Dakika!!

Okan Kurt’tan Çok Şaşırtacak Açıklama!

Demet Akalın Kimdir?

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, geçtiğimiz eylül ayında boşandığı 6 buçuk yıllık eski eşi Okan Kurt’la barıştığı yönünde haberler çıktı. Çiftin barışma haberini ise kızları Hira Kurt, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile duyurdu. Hira Kurt’un yayınladığı videodan sonra sosyal medya bir anda çalkalandı ve ortalık karıştı. Okan Kurt, konuyla alakalı açıklama yaparak hayranlarına haberi duyurdu.

Demet Akalın İle Okan Kurt Bir Arada!

Okan Kurt, ‘Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa’ programına telefonla bağlandı. Barışma haberlerini kabul eden Okan Kurt, canlı yayında şunları söyledi: “Yurt dışına gittik daha rahat ederiz diye 10 günde her şeyi düzelttik. Bizi rahat bırakırlarsa eşimle barışacağız. Çok zor dönemler geçirdik ailecek, ben onu çok seviyorum onunda beni sevdiğini düşünüyorum. İkna etmek için ne yaptın? Bir şey yapmama gerek yok biz oraya rahat hareket edebilmek için gitmiştik.

Okan Kurt Kimdir?

Barıştığını duyuran Okan Kurt’un konuşmasından sonra ikiliye yakın dostları başta olmak üzere herkes tebrik yorumları yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler