Ana SayfaÜnlülerHadise'nin kardeşi Derya Açıkgöz'den yeni açıklama

İlgili Postlar

Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz’den yeni açıklama

Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz’den yeni açıklama geldi. Ünlü şarkıcı Hadise’nin aralarına küslük girdiği haberleri ile gündeme geldiği kardeşi Derya Açıkgöz, yeni bir açıklama yaptı. Derya Açıkgöz, açıklamasında hangi ifadelere yer verdi? Hadise ile ilgili neler söyledi? İki kardeşin arasında küslük var mı? Aralarındaki iş anlaşması ile ilgili yeni gelişmeler neler? Barıştılar mı? Detaylar haberimizde…

Hadise, Yarışmacıya Yaptığı Teklifle O Ses Türkiye’ye Damga Vurdu!

Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı

Anne Gülnihal Açıkgöz’ün geçtiğimiz aylarda intihar girişiminde bulunmasının ardından araları açılan ve küstükleri haberleri ile gündeme gelen, hatta aralarındaki iş ilişkisini bile sonlandıran Hadise ve kardeşi Derya Açıkgöz cephesinde yeni gelişmeler yaşandı. Ünlü şarkıcı Hadise’nin bir dönem kostüm danışmanlığını yapan kardeşi Derya Açıkgöz, önceki gün Nişantaşı City’s’de kahve içerken basın mensuplarının objektifine yansıdı.

Hadise kimdir?

Hadise’nin kardeşi Derya Açıkgöz’den yeni açıklama

Derya Açıkgöz, karşısında bir anda basın mensuplarını görünce şaşkınlık yaşasa da, soruları samimiyetle yanıtladı. Açıkgöz, çalışmaları ile ilgili yaptığı açıklamada “Yeni sürprizler geliyor kendime zaman ayırmak istedim. İşimi devam ettiriyorum. Şu an giydirdiğim kimse yok kendime zaman ayırdım ama yavaş yavaş işe dönüyorum.” dedi. Küs olduğu konuşulan ablası Hadise’yi tekrar giydirip giydirmeyeceği Derya Açıkgöz, soruya “Tabi ki de her zaman. Şu an stylingini yapmıyorum ama her zaman giydirmeye hazırım.” şeklinde yanıt verdi.

Hadise ve kardeşi Derya Açıkgöz küs mü?

Ünlü modacı Derya Açıkgöz, ablası Hadise ile aralarında çıkan küslük haberleri ile ilgili ise, “Küslük olmadı öyle bir şey yok zaten. Her şey yoluna sıkıntı yok. Bazı şeyler çok özel, özel kalmasını istiyoruz. Annem de gayet iyi. Ama inşallah bir gün hepimizi bir arada göreceksiniz. Biz her zaman birbirimize destek çıkacağız. Maalesef yalan haberler çıkabiliyor.” diye konuştu.

Hadise yurt dışına mı taşındı?

Ünlü şarkıcı Hadise’nin yurt dışına taşındığı hakkında ortaya atılan iddialara da yanıt veren Derya Açıkgöz, iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Hadise’nin küs olduğu konuşulan modacı kardeşi Derya Açıkgöz, küslük iddialarını yalanladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler