Ana SayfaDedikoduHadise, Yarışmacıya Yaptığı Teklifle O Ses Türkiye'ye Damga Vurdu!

İlgili Postlar

Hadise, Yarışmacıya Yaptığı Teklifle O Ses Türkiye’ye Damga Vurdu!

O Ses Türkiye’de Hadise, performansını çok beğendiği yarışmacıya “Single” çıkarma teklifinde bulundu.

Türkiye’nin en çok izlenen yarışma programı O Ses Türkiye, son bölümüyle izleyicisini yine ekrana kilitlemeyi başardı. Her bölümü farklı bir heyecana sahne olan O Ses Türkiye programında, yine hafızalara kazınan dakikalar yaşandı. Güçlü yarışmacıları ekibine almak isteyen Jüri üyelerinin gösterdikleri çaba ise programa damga vuruyor. Son bölümde Hadise yarışmacı Safi Ocak’a bulunan teklif ise stüdyoda herkesin ağzını açık bıraktı.

Çıtayı Yükseltti

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Safi Ocak’ın performansını çok beğenen Hadise, jüri üyeleri arasındaki vaat konusunda çıtayı daha da yükselterek herkesin ağzını açık bıraktı.

Hadise’den Geri Çevrilemeyecek Teklif Aldı

O Ses Türkiye sahnesinde Safi Ocak,’Artık Kısa Cümleler Kuruyorum’ şarkısıyla sergilediği performansıyla seyircinin karşısına çıktı. Sesiyle büyük beğeni alan Safi Ocak, Hadise’den geri çevrilmeyecek teklif aldı.

”Senin Yanındayım”

Hadise, büyük beğeni toplayan yarışmacıya “Stüdyo paranı ve şarkını ben karşılıyorum. Çıkaracağın single için senin yanındayım. Destekliyorum seni’ ifadelerinde bulundu.

Jüri Üyeleri Diyecek Bir Şey Bulamadı!

Hadise’nin bu teklifi seyirciden büyük bir alkış alırken, yarışmacı Safi Ocak ise yoluna Hadise ile devam etme kararı aldı. Hadise’nin yarışmacıya yaptığı tekliften sonra ise diğer jüri üyeleri ne teklifte bulunacağını bilemedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler