Ana SayfaDedikoduAhmet Kural'dan Şiddet Gördüğünü Söyleyen Sıla, Günler Sonra Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Ahmet Kural’dan Şiddet Gördüğünü Söyleyen Sıla, Günler Sonra Ortaya Çıktı!

Oyuncu Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığı İddiası ile gündeme bomba gibi düşen Sıla, günler sonra ortaya çıktı. Ünlü şarkıcı Haluk Levent Sıla ile birlikte çekilmiş olan fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Şiddet gördüğü sebebiyle ayrıldığı ve mahkemelik olduğu sevgilisi Ahmet Kural‘dan sonra sessizliğe bürünen şarkıcı Sıla, günler sonra ortaya çıktı. Yaptığı yardımlarla gönülleri fetheden Haluk Levent, Sıla ile birlikte olan fotoğrafını twitter hesabından paylaştı. Haluk Levent, fotoğrafın altına “Gözlerin hep gülsün, hep gülsün” notunu düştü.

İşte o paylaşım;

”Haluk Levent Farkı”

Haluk Levent’in paylaşımına anında yüzlerce yorum yağdı. Takipçileri, Levent’in paylaşımına,”Ya bu kıza sahip çık AHBAP üye yap”, bu fotodan düet gelir mi acaba haluk abi, güzel bir destek Haluk Levent farki bu iste” yorumlarını bıraktılar.

Ne Olmuştu?

Ünlü şarkıcı Sıla, sevgilisi Ahmet Kural’ın kendisine şiddet uyguladığı ve tehdit ettiğini iddia ederek şikayetçi oldu. Kural’ın kendisini dakikalarca dövdüğünü ve ölümle tehdit ettiğini söyleyen Sıla, oyuncu Kural, için uzaklaştırma kararı aldırdı. Olay hakkında ifade veren Ahmet Kural ise hakkındaki iddiaları reddetti. Savcılık, Sıla’nın darp, cebir ve psikolojik şiddet gördüğü sebebiyle şikayetçi olduğu Ahmet Kural hakkında “Kasten yaralama”, “Tehdit”, “Hakaret” suçları üzerinden yürütülen dosyasını, Uzlaştırma Bürosu’na gönderdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler