Ana SayfaDedikoduArap Prenslerin Gece Alemi Basına Sızdı!

İlgili Postlar

Arap Prenslerin Gece Alemi Basına Sızdı!

Kaşıkçı cinayetinin sorumlusu olarak gösterilen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Birleşik Arap Emirlikleri Veilaht Prensi Muhammed bin Zayed el Nahyan ile gece aleminde yakalandı.

Gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Suudi Arabistan’ın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesinden sorumlusu görülen Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, Birleşik Arap Emirlikleri Veilahtprensi Muhammed bin Zayed el Nahyan ile gece aleminde kızlarla yakalandı.

Zor Günler Geçiren Selman Partide Yakalandı!

Cemal Kaşıkçı’nın İstanbul’da vahşice öldürülmesi sebebiyle zor günler geçiren Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman, cinayetten sonra ilk kez yurt dışı gezisine çıktı. Prens, Orta Doğu’daki en yakın müttefiki Birleşik Arap Emirlikleri’ne (BAE) eğlenmeye gitti. Muhammed bin Selman, yakın arkadaşı Birleşik Arap Emirlikleri Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayed el Nahyan ile bir araya geldi.

Suudi Veliaht Prensin ülkeyi ziyareti, ‘Bin Selman BAE’ye hoşgeldi’ etiketiyle sosyal medyada gündem yarattı. Fakat asıl kasırga, prenslerin katıldığı akşam partisinden sonra çıktı. Konuklar Dubai’deki lüks bir yatta buluştu. Partide alkol su niyetine aktı. Partide, BAE Veliaht Prensi Nahyan’ın oldukça sarhoş olduğu görüldü. Sosyal medyaya sızan görüntülerden sonra binlerce tweet atıldı. Geceye katılanlardan bazıları, Veliaht Prens’i öven paylaşımlar da bulundu. Suudi Prens Muhammed bin Selman’a BAE eğlencesinde 10 bakanı eşlik ediyor. Bin Selman’ın bir sonraki durağı, Arjantin’deki G20 zirvesi olduğu öğrenildi.

İşte Dünya Basınının Gündemine Oturan Parti Görüntüleri!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler