Ana SayfaDedikoduBülent Ersoy'un Yediklerini Görenler Gözlerine İnanamadı!

İlgili Postlar

Bülent Ersoy’un Yediklerini Görenler Gözlerine İnanamadı!

Türk Sanat Müziği’nin güçlü seslerinden Diva Bülent Ersoy, öyle bir yemek yediki, görenleri şaşkına çevirdi. Detaylar Haberimizde..

Bülent Ersoy Sahne Kostümüne Ne Kadar Harcadı?

Bülent Ersoy’un Yediklerini Görenler Gözlerine İnanamadı!

Megastar Tarkan’la yeni şarkısı çıkacak olan Türk Sanat Müziğinin Divası Bülent Ersoy, yemek zaafına yine yenik düştü. Bülent Ersoy, akşam yemeği için bulunduğu restoruant da tam 2 kilo lüfer balığı yedi.

Yepyeni parçasıyla hayranlarının karşısına çıkmak için sabırsızlanan Türk Sanat Müziği’nin Divası Bülent Ersoy, geçtiğimiz akşam menajeri ve yapım şirketi yapımcılarıyla birlikte Arnavutköy’deki bir restourant da görüştü. Mekanda,akşam yemeği olarak tam iki kilo lüfer balığını mezeleriyle birlikte yiyen Bülent Ersoy, yemek yerken olan iştahıyla hayretlere düşürdü.

“Şarkımız Yakın Zamanda Çıkıyor İnşallah.”

Bülent Ersoy kimdir?

Yeni Asır gazetesinin yaptığı özel habere göre, Şık kıyafetiyledikkatleri üzerine çeken diva Bülent Ersoy, mekana çağırdığı kiralık vip model otomobille Arnavutköy’deki mekandan ayrılırken magazin muhabirlerinin sorularını da yanıtlayarak onları kırmadı. Bir gazetecinin, ‘Ümit Hırsızı’ adlı şarkı çalışmasını tamamladığınız ve piyasaya çıkaracağınız doğru mu?” sorusuna Bülent Ersoy, “Tarkan Bey’le anlaştık. Şarkımız yakın zamanda çıkıyor inşallah. Bugün onun görüşmesini burada gerçekleştirdik” ifadeleriyle cevap verdi.

Bülent Ersoy ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler