Ana SayfaDedikoduPeker Açıkalın ile İvana Sert Arasındaki Dava Sonuçlandı!

İlgili Postlar

Peker Açıkalın ile İvana Sert Arasındaki Dava Sonuçlandı!

Başarılı oyuncu Peker Açıkalın, filmde beraber oynadığı rol aldığı arkadaşı Başarılı modacı İvana Sert için “Motor” kelimesini kullanması üzerine, İvana Sert, Peker Açıkalın’dan şikayetçi olmuş soruşturma başlamıştı. Dava sonuçlandı, detaylar Haberimizde..

Ivana Sert’ten Peker Açıkalın hamlesi! İşte detaylar…

İvana Sert: “Kişiliğim Zedelendi”

Bir filmde Ivana Sert ile başrolü paylaşan Peker Açıkalın, geçtiğimiz aylarda bir programa katıldı.  Peker Açıkalın katıldığı bu programında hakaret içeren kelimeler kullanmış ve herkesi şok etmişti. Canlı yayında rol arkadaşı İvana Sert’i eleştiren Peker Açıkalın, İvana Sert için “O sanatçı değil, moda ikonu” deyip ‘Motor’ ifadesinde kelime kullanmıştı. Bunun üzerine Başarılı modacı İvana Sert, “Kişiliğim zedelendi” ifadeleriyle cumhuriyet savcılığa suç duyurusunda bulumuş dava açmıştı..

İvana Sert kimdir?

“Duraksayarak Sarf Ettiği İçin Suç Olarak Kabul Etmedi.”

Başarılı modacı Ivana Sert’in ünlü oyuncu Peker Açıkalın’ın şahsına “motor” diyerek söylediği için bulunduğu şikâyet nihayet karara bağlandı. Savcılık, Peker Açıkalın’ın bu kelimesini, direkt olarak İvana Sert’e söylemediği ve duraksayarak sarf ettiği için suç olarak kabul etmedi.

Peker Açıkalın Kimdir?

İvana sert ile ilgili görsel sonucu

 

“Olayın Geçtiği Program Kayıtları İncelendi”

Başlatılmış olan soruşturmada, bu olayın yaşandığı tv programının kayıtları tekrar incelemeye alındı. Savcılık, Peker Açıkalın’ın sözlerini direkt İvana Sert’e söylemediğini tekrar edip soruşturmaya takipsizlik kararını verdi. Kararda hakaret suçunun oluşması için, ‘doğrudan ve duraksamaya yer vermeden sövme’ olması gerektiği belirtildi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler