Ana SayfaDedikoduRyan Babel, Beşiktaşlı Bir Taraftarla Sosyal Medyadan Tartıştı!

İlgili Postlar

Ryan Babel, Beşiktaşlı Bir Taraftarla Sosyal Medyadan Tartıştı!

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel’den takımına eleştiride bulunan taraftara: ”Çok Konuşuyorsun, Sus” yorumu!

Sosyal medya üzerinden futbolcu ve taraftar tartışmalarını son dönemlerde sık sık görür olduk. Bunlara bir yenisi daha Ryan Babel ekledi. Twitter üzerinden eleştiri alan Babel, taraftarla tartışma yaşadı.

Beşiktaş’ın Hollandalı futbolcusu Babel Twitter’da bir taraftarla tartışma yaşadı. Siyah-Beyazlı futbolcuya bir taraftar sosyal medya hesabından takımım performansıyla ilgili tepki gösterdi.

Beşiktaş’ın Hollandalı yıldız oyuncusu Ryan Babel, sosyal medyadan tepki gösteren siyah-beyazlı taraftarlarla tartıştı. Babel, takımı eleştiren ve kendisine “Yazık” diyen takipçisine, “Yazık yok, sadece sus” cevabını verdi.

Bir taraftarın, “Oğuzhan, Tolgay, Babel ve tripleri gitti en azından formanın değerini bilen genç Güven, Dorukhan geldi durum bu. “Babel, Oğuzhan Tolgay triplerinizi bırakıp geliyorsanız gelin işinizi yapın” yorumuna Babel, “Twitter sayfasının arkasına saklanıp çok fazla konuştuğunu düşünüyorum.” yorumunda bulundu. Taraftar, Babel’in bu cevabına “Yazık…” yorumunda bulundu. Babel’in son sözleri ise “Yazık yok, sadece sus…” ifadeleri oldu.

Ryan Babel’in taraftara bu tarz cevaplar vermesi diğer taraftarların da tepki göstermesine neden oldu. Sosyal medyadan Babel kötü yorum yağmuruna tutuldu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler