Ana SayfaDedikoduCemil İpekçi Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

İlgili Postlar

Cemil İpekçi Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

Modacı Cemil İpekçi, müşteri profilinin değiştiğini söyleyerek, ekonomik sıkıntıların olmadığını belirtti. İpekçi, “Terbiyesiz ve edepsiz insanlar hep olmuştur. Türkiye’nin ekonomisini bozan şey bu. Biz bugün dünyadan daha kötü halde değiliz.” ifadelerini kullandı.

Cemil İpekçi Kimdir?

Modacı Cemil İpekçi’nin Türkiye Ekonomisiyle İlgili Sözleri Gündem Oldu!

 

Modanın duayen adı Cemil İpekçi, ülke ekonomisine ilişkin düşünceleri sorulunca stokçulara ve fırsatçılara sert çıktı. İpekçi, ülkede ekonomik krizin olmadığını belirterek, “Terbiyesiz ve edepsiz insanlar hep olmuştur. Türkiye’nin ekonomisini bozan şey bu. Biz bugün dünyadan daha kötü halde değiliz.” ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Başlayınca Osmanlı Bitmedi!

Habertürk’te Kübra Par’ın sorularını cevaplayan İpekçi, şıklık ve moda anlayışının değiştiğini söyleyerek, “Cumhuriyete geçişle Osmanlı bitmedi. Osmanlı’nın aileleri cumhuriyette yer aldı. Hiç oturmasını kalkmasını bilmeyen insanlar çok para sahibi oldu. 10 yıldır alıştığımız tarz müşteri gelmiyor” söyleminde bulundu.

“Erdoğan’ın Yerine Birini Görmüyorum”

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a oy verdiğini belirten ünlü modacı, gündeme dair şu ifadeleri kullandı: “Sayın Erdoğan’a güvenmiştim. Rizeli, Karadenizli, açlığı ve yoksulluğu bilen. O Kasımpaşa’nın fakirliğini bilen biri. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yerine birini de görmüyorum. Gezi olayının birinci günü çok saftı, sonraki günler değil.”

Ekonomik Kriz Yok!

Cemil İpekçi, ekonomik kriz yaşanmadığını söyleyerek, “Terbiyesiz ve edepsiz insanlar hep olmuştur. Türkiye’nin ekonomisini bozan şey bu. Biz bugün dünyadan daha kötü halde değiliz.” ifadelerini kullandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler