Ana SayfaKimdirCemil İpekçi kimdir?

İlgili Postlar

Cemil İpekçi kimdir?

Türkiye’nin en başarılı modacılarından birisi olan Cemil İpekçi kimdir? Cemil İpekçi kaç yaşında? Cemil İpekçi aslen nereli? Cemil İpekçi hangi burç? İşte Cemil İpekçi ile ilgili detaylar.

Moda alanında çok başarılı işlere imza atan ve cesur açıklamaları ile dikkat çeken Cemil İpekçi, Türkiye’nin en renkli isimlerinden birisi aynı zamanda. Modacı dikkat çeken yaşamı ile her zaman merak edilirken, internette de Cemil İpekçi kimdir şeklinde aramalar yapılıyor.


Bugün Doğan Ünlüler

Cemil İpekçi kaç yaşında? Cemil İpekçi aslen nereli? Cemil İpekçi hangi burç?

5 Ağustos 1948 tarihinde doğan ünlü modacı İstanbullu. Cemil İpekçi’nin burcu ise aslan.

Cemil İpekçi kimdir? Sektöre nasıl giriş yaptı?

Cemil İpekçi’nin Babası Nejat İpekçi, annesi ise Sahire İpekçi. Ailesinin küçük yaşta boşanması nedeniyle aile içerisinde büyüme fırsatı bulamayan Cemil İpekçi,  Şevkat (d.1944), ve Kenan (d.1951) kardeşleri ile birlikte büyüdü. Küçüklüğünden itibaren okul kurallarına karşı çok uyum sağlayamayan modacı, bu nedenle 12 okul değiştirdi ve son olarak Tarhan Koleji’nden mezun oldu ve eğitimini de bu şekilde tamamladı.

Cemil İpekçi kimdir? Eğitimini ne üzerine aldı?

Türkiye yıllarının ardından İngiltere’de eğitim almaya devam eden Cemil İpekçi, Royal Academy of Arts’ta moda üzerin eğitim aldı ve uzun bir süre stilist olarak görev aldı. Böylece kendini alanda geliştirerek yeterli deneyimi kazanan İpekçi, Tzagane adını verdiği moda evi ile birlikte çalışmalarını kişisel olarak yapmaya başladı. 1984 yılında İstanbul’da açtığı Haute Couture moda evi ile birlikte çalışmalarını bir üst seviyeye çıkaran Cemil İpekçi, günümüzdeki başarılı dönemine kadar bu alanda pek çok projede yer aldı.

Cemil İpekçi defile ve podyumların aranan isimlerinden birisi olurken zaman zaman televizyon programlarında da katılım sağladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler