Ana SayfaÜnlülerErkenci Kuş'ta büyük kıskançlık

İlgili Postlar

Erkenci Kuş’ta büyük kıskançlık

Demet Özdemir ve Can Yaman’ın başrolleri paylaştığı Erkenci Kuş, yaz dizileri arasında dikkat çekmeye devam ediyor. İşte diziden son gelişmeler.

Yaz dizilerinin sevilen isimlerinden birisi olan Can Yaman, Demet Özdemir ile yer aldığı Erkenci Kuş dizisiyle tüm dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Dizinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında Can’ın Sanem’i kıskanması diziyi izleyenlerin dikkatini çekerken Sanem ile Can’ın fotoğraf çekimi de yine büyük bir ilgi topladı.

İlk bölümünden itibaren yükselen bir grafiğe sahip Erkenci Kuş yeni bölüm fragmanında Sanem ile Can’ın fotoğraf çekimi ilgiyle izlendi. Can’ın Sanem’i kıskanması ise ikilinin hayranlarının odak noktası oldu.

Erkenci Kuş oyuncu kadrosu

Erkenci Kuş’ta neler oluyor?

17 Temmuz Salı günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek olan dizide son olarak Sanem, Can ile Arzu’nun yakınlaşmasını önlemeye çalışıyordu. Erkenci Kuş 4. bölüm fragmanında ise bu sefer işler değişiyor ve Can, Sanem’i kıskanmaya çalışıyor. Partide bir arada bulunan Can ve Sanem, Sanem’in başkası ile dans etmeye başlaması ile birlikte gerginlik yaşıyor. Sanem’in yanındaki erkekleri uzaklaştırmak isteyen Can, Sanem’i kıskanıyor.

Yeni bölüm fragmanı ise şöyle;

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler