Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Tarkan baba oldu! İşte hastaneden ilk fotoğraf...

İlgili Postlar

Son dakika: Tarkan baba oldu! İşte hastaneden ilk fotoğraf…

Son dakika: Tarkan baba oldu! Megastar Tarkan artık bir baba! Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu kızını dünyaya getirdi. Tarkan’ın babalık heyecanı haberimizde…

Tarkan’dan anlamlı destek

Tarkan Baba oldu

Megastar Tarkan babaoldu. Dünyaca ünlü şarkıcı Tarkan’ın hamile eşi Pınar Tevetoğlu doğum yaptı. Pınar tevetoğlu’nun bugün doğum sancıları tuttu. Tarkan, doğumu başlayan eşi Pınar Tevetoğlu’nu hemen Almanya’daki Moers Bethanien Hastanesi’ne götürdü. Hastanede gözetim altına alınan Pınar Tevetoğlu, kızını dünyaya getirdi.

Tarkan kimdir?

Pınar Tevetoğlu doğum yaptı! Bebek ve annenin sağlık durumları nasıl?

Bugün ilk bebeğini dünyaya getiren Pınar Tevetoğlu ve Lidya ismini verdikleri kızlarının sağlık durumlarının çok iyi oldukları öğrenildi.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Aile üyeleri yolda

İlk kez babalık heyecanı yaşayan Tarkan, eşi Pınar Tevetoğlu’nu bir an olsun yalnız bırakmıyor. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu’nun aileleri, bebeği görmek için yola çıktı.

Tarkan ve Pınar Tevetoğlu çifti, 6 Mayıs 2016 günü Almanya’da gerçekleşen muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girmişti. Çift, Lidya ismini verdikleri ilk bebeklerini bugün kucaklarına aldı.

Tarkan, eşi Pınar Dilek’in hamilelik haberini sosyal medya hesabından yayınladığı bir video ile duyurmuştu. Videoda; “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘Yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.” diye konuşmuştu. Tarkan’ın mutlu haberi vermesinden önce gündemde hamilelik dedikoduları dolaşıyordu. Sık sık Pınar Tevetoğlu’nun hamile olduğu dedikoduları ortaya atılıyordu. Gerçek haber, Tarkan’ın sosyal medya hesabından paylaştığı video ile ortaya çıktı. Ve Tarkan sonunda baba oldu, tabi Pınar Tevetoğlu da anne.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler