Ana SayfaKimdirOylum Talu kimdir?

İlgili Postlar

Oylum Talu kimdir?

Talk-show sunucusu olarak bilinen ve Türkiye’nin en iyi isimlerinden birisi olarak gösterilen Oylum Talu kimdir?

Son yıllarda sunduğu başarılı programlarla adından söz ettiren Oylum Talu, ekranların güzel ve başarılı isimlerinden birisi.


Bugün Doğan Ünlüler

Oylum Talu kaç yaşında? Oylum Talu aslen nereli? Oylum Talu burcu ne?

İzmirli olan sanatçı 09 Ağustos 1976 tarihinde doğdu ve aslan burcu.

Oylum Talu kimdir? Oylum Talu kariyerine nasıl başladı?

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema TV Bölümü’nü kazanarak burada eğitim alan Oylum Talu, eğitim sonrasında sektörde yer almaya başladı. Dönem dönem ekranların popüler yarışma programlarında jüri üyeliği de yapan Oylum Talu, ailesinden gelen ilgi nedeniyle bu alanda yer aldı. Teyzesi Aysel Okan ilk kadın gazetecilerden birisi olduğu gibi küçük yaştan itibaren bu kültür içerisinde yetişen Oylum Talu, kendisini bu alana yönlendirdi.

Kendini bu alanda geliştirdiği gibi dersler vererek başka kişilerin de sektöre kazandırılmasında katkıda bulunan Oylum Talu, uzun zamandan beri Müjdat Gezen Sanat Okulu dahilinde televizyon ve medya üzerine eğitimler veriyor. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde sinema televizyon bölüm başkanı olarak burada görev alan Talu, aşk hayatında ise şanssız bir hayat geçirdi.

Oylum Talu evlilikleri

2005’Te Mert Çelet ile evlendi ve 2007’de boşandı. 2013’te ise Methi Bengisu ile evlendi. 2016 yılında çiftin ikiz bebekleri oldu. Evlilikleri çok kısa süren ünlü oyuncu, boşandı. Sonrasında ise yeni evliliği ile bebek sahibi oldu.

Oylum Talu programları

Burası Haftasonu – programile

Bir Yaz Gecesi Rüyası – program

İkonoskop –  progamı

Emlakta Bugün – program

Anlatacaklarım Var – program

2010 Yılı Televizyon Yıldızları ödül töreni – sunuculuk

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler