Ana SayfaSosyeteYelda Demirören ile Haluk Kalyoncu'nun Muhteşem Nişan Töreni!

İlgili Postlar

Yelda Demirören ile Haluk Kalyoncu’nun Muhteşem Nişan Töreni!

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören’in kızı Yelda Demirören ile merhum iş adamı Hasan Kalyoncu’nun oğlu Haluk Kalyoncu, dün akşam yapılan tören ile nişanlandı, Muhteşem nişan töreninin ayrıntılarını Haberimizden okuyabilirsiniz..

Erdoğan Demirören’in Vefatından Sonra Ünlülerden Duygusal Paylaşımlar

Yelda Demirören ile Haluk Kalyoncu’nun Muhteşem Nişan Töreni!

Türkiyenin sayılı ünlü ailelerinden olan Demirören ailesinin İstanbul Kuzguncuk’taki yalısında yapılan muhteşem nişan törenine Haluk Kalyoncu’nun annesi Nevin Kalyoncu, Turkuvaz Medya Grubu’nun en büyük hissedarlarından iş adamı Cemal Kalyoncu, Adnan Kalyoncu, Faruk Kalyoncu ve eşleri ile birlikte çocukları da teşrif etti.

 

Yelda Demirören ile Haluk Kalyoncu'nun nişan yüzüklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan taktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan Nişan Yüzüklerini Taktılar..

Muhteşem nişan törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ile birlikte İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ve eşi Esra Albayrak, Turkuvaz Medya Ceo’su Serhat Albayrak ve eşi Şule Albayrak katıldı.

Demirören Ailesinin Onur Günü!

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi Revna Demirören oğulları Cemal Demirören, Erdoğan Demirören, Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Oktay Demirören ve eşi iş adamı Kıvanç Oktay oğulları Sinan Oktay, Murat Oktay, Demirören Holding Yönetim Kurulu üyesi Tayfun Demirören ve eşi Reyhan Demirören kızı Mina Demirören, oğlu Kaan Demirören, Demirören Medya Grubu CEO’su Mehmet Soysal, Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu’yu bu mesut gecelerinde yalnız bırakmadılar.

Seçkin Davetliler Nişan Töreninde Yerlerini Aldılar..

Türkiye İş dünyasının önemli isimleri arasında gelen Nihat Özdemir, Alican Ulusoy, Merva Ulusoy, Tülay Ulusoy da muhteşem nişan gecelerinde ünlü çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Haluk Kalyoncu ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler