Ana SayfaDedikoduİbrahim Toraman ve Eski Eşi Eylem Yıldız'la, Neden Bir Araya Geldi?

İlgili Postlar

İbrahim Toraman ve Eski Eşi Eylem Yıldız’la, Neden Bir Araya Geldi?

Eski milli futbolcu İbrahim Toraman tarafından şiddet sebebiyle boşanan Avukat Eylem Yıldız,  İbrahim Toraman ile bir Avm de görüntülendi. İbrahim Toraman’ın eski eşiyle bir araya gelmesi şaşkınlığa uğrattı, detaylar Haberimizde..

Eylem Toraman: “Kocam İbrahim Toraman’ı en yakın arkadaşımla yakaladım!”

İbrahim Toraman ve Eski Eşi Eylem Yıldız’la, Neden Bir Araya Geldi?

Bir dönemler araları kanlı bıçaklı olan futbolcu İbrahim Toroman ve Eylem Yıldız,  oğulları Ali Erim Toraman ile beraber bir alışveriş merkezinde objektiflere yakalandılar.

Boşanmaları Olaylı Olmuştu..

2014 senesinde, o zamanlar Beşiktaş’ta futbol oynayan İbrahim Toraman ile evlenen avukat Eylem Yıldız, 2016 Mart ayında İbrahim Toraman’a boşanma davası açmıştı. Eylem Yıldız, İbrahim Toraman’ın kendisine aldattığını ifade etmiş ve İbrahim Toraman’ın kendisini hamileyken bile darp ettiğini de öne sürmüştü. Hatta şiddet gördüğü sebebiyle İbrahim Toraman’a 6 ay süreyle uzaklaştırma kararı bile aldırmıştı. Eski milli futbolcu olan İbrahim Toraman ve şiddet uyguladığı sebebiylei olaylı bir şekilde ayrıldığı avukat eşi Eylem Yıldız, oğulları Ali Erim Toraman ile beraber, Etiler Akmerkez’de magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandılar.

Birlikte Oldukları Kadınlara Uyguladıkları Şiddet İle Gündeme Gelen 11 Ünlü Erkek!

Fotoğraf  Vermemek İçin Ellerinden Geleni Yaptılar..

Çocukları için bir araya gelme kararı alan ünlü eski çift, aynı karede fotoğraf vermektende çekindikleride dikkatlerden kaçmadı. Eski çifler oğullarıyla birlikte ünlü bir restoruant da yemek yiyerek ayrıldılar..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler