Ana SayfaÜnlülerOğlundan İlham Aldığı Çocuk Şarkıları Geliyor!

İlgili Postlar

Oğlundan İlham Aldığı Çocuk Şarkıları Geliyor!

İstanbul Anadolu Yakasın’nın en ünlü ve bilinen buluşma yerlerinden bir olan  Kartal Anatolia Marmara AVM’nin Cumartesi düzenlenen konserlerinde bu hafta sahne alan isim Özgündü. Sevenlerine eşsiz dakikalar yaşatan sevilen popçu konser boyunca eğlenceli dakikalar yaşandı.

Özgün Anatolium’da

Kral Pop Medya’nın sponsor olduğu konserde Özgün İstanbul Anadolu Yakasının en çok bilinen ve herkesçe sevilen mekanı Kartal Anatolia Marmara AVM’ye gelen sevenleriyle unutulmaz anlar yaşadı. Kendi hit şarklılarının yanı sıra güncel şarkılarını da söyleyerek konsere gelenleri coşturdu. Ünlü şarkıcıya konserinde dev orkestra eşlik etti. Konser boyunca sevenlerini şarkılarına eşlik etmesiyle eğlendiren Özgün gecenin sonuna kadar eğlenceli dakikalar yaşattı. Bütün AVM’yi dolduran konser 5 bin kişiyle coşkulu dakikalara imza attı.

Özgün Çocuğuyla Yeni Bir Hayata Başladı

Oğluyla Kamera Karşısına Geçecek!

Konser öncesinde basın mensuplarıyla röportaj yapan Özgün çocuk şarkıları projesini bitirdiği haberi verdi. Özgün: “Çok yeni projem var. Bunlardan ilki YouTube kanalım olacak. Oğlum Ediz’den ilham aldığım çocuk şarkılarını seslendirdim. Stüdyo çalışmaları bitti. Ediz’le birlikte çekilecek klipler Youtube kanalımda yayınlanmaya başlayacak” dedi.

Özgün Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler