Ana SayfaÜnlülerÖzgün Çocuğuyla Yeni Bir Hayata Başladı

İlgili Postlar

Özgün Çocuğuyla Yeni Bir Hayata Başladı

Türk müziğinin en önemli isimlerinden birisi olan Özgün, özel bir röportaj verdi. Anne Bebek dergisi için kamera karşısına geçen ünlü isim, oğlu Ediz ile birlikte mutluluk pozları vermeyi ihmal etmedi. Özellikle çocuğu olduktan sonra hayatında çok ciddi değişikliklerin yaşandığını belirten sanatçı, oğlu ile ilk karşılaşmasını mucize olarak değerlendirdi.

“Çocuk Sahibi Olmak İsteyenler Çok Düşünmeli”

Çocuk sahibi olmak isteyen kişilerin çok fazla düşünmesi gerektiğini dile getiren Özgün, özellikle tüm detayların düşünülmesi sonrasında çocuk sahibi olunması gerektiğini ifade etti.  Çocuğunun büyümesi ile birlikte daha fazla duygusal olmaya başladığını söyleyen Özgün, evliliğin de çocuk ile birlikte gerçek olduğunu ifade etti.

“Önceden Evcilikti”

Çocuk öncesinde evliliğin bir evcilik olduğunu dile getiren Özgün, çocuk ile birlikte gerçekten evliliğin nasıl bir şey olduğunu öğrendiğini söyledi. Baba olmakla ilgili düşüncelerini de aktaran başarılı sanatçı, babalığın dünyanın en tatlı duygusu olduğunu belirtti. Çok yorgun olarak eve dönse dahi koşa koşa eve geldiğini söyleyen Özgün, eşi ve çocuğuyla mutlu bir yaşam kurduklarını söyleyerek bu konuda önemli mesajlar gönderdi.

“Dünyanın En Güzel Şeyi”

Şarkıcı, “Dünyanın en tatlı duygusuymuş. İstediğin kadar yorgun ol, çocuğun sana bir sarılsın tüm yorgunluğun gidiyor derlerdi. Bunun gerçekten öyle olduğunu gördüm. Baba olmak böyle bir şeymiş” diyerek babalık için de neler hissettiğini anlattı. Röportajda eşi ile herhangi bir açıklama yapmayan Özgün, daha çok çocuğu üzerinde durdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler