Ana SayfaKimdirKemal Pekser Kimdir?

İlgili Postlar

Kemal Pekser Kimdir?

No:309 dizisi ile daha fazla kişi tarafından takip edilmeye başlanan Kemal Pekser kimdir?

19 Ocak 1981 yılında doğan Kemal Pekser, Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde dünyaya geldi. Yaşamının büyük bir bölümünü burada geçiren Kemal Pekser, daha sonrasında üniversite eğitim için farklı bir ile geçiş yaptı.


Bugün Doğan Ünlüler

Kemal Pekser Kimdir, Hangi Dizilerde Yer Aldı?

Kemal Pekser oyunculuk öncesinde daha çok sportif etkinliklerde yer aldı. Uzun bir süre snowboard eğitmenliği ve tenis eğitmenliği yapan Kemal Pekser, üniversite eğitimi için Eskişehir’e gitti ve burada Anadolu Üniversitesi’nde okudu. Ekranlarda ilk olarak Survivor ile yer alan Kemal Pekser, 2005 yılında katıldığı yarışma sayesinde Türkiye’de tanındı. Bu dönem sonrasında ise özellikle fiziği sayesinde dikkat eken oyuncu, dizilerden teklif almaya başladı.

Oyuncunun ilk projesi ise 2008 yılında ekranlara gelen Küçük Kadınlar adlı dizi oldu. Bu dizde Timuçin rolünü canlandıran Kemal Pekser, bu rolde çok iyi bir performans sergiledi. Aynı zamanda bu durum daha fazla dizide Kemal Pekser’in yer almasını sağladı. Oyuncunun bu yapımlar sonrasında ise oyuncunun yer aldığı diğer yapımlar şöyle oldu; Eksik Etek, Yusuf, Kartallar Yüksek Uçar, , 29-30, Candan Öte, Karagümrük Yanıyor.

Oyuncunun en son yer aldığı yapım ise No:309 oldu. Bu dizde Koray adlı bir karakteri canlandıran Kemal Pekser, bu sayede daha fazla kişi tarafından tanındı. Dizideki rolüne devam eden oyuncu, şu anda Türkiye’nin en önemli oyuncuları arasında gösteriliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler