Ana SayfaÜnlülerKemal Pekser'e Trafikte Saldırdılar!

İlgili Postlar

Kemal Pekser’e Trafikte Saldırdılar!

No:309 dizisinde rol alan Kemal Pekser, trafikte tatsız bir olay yaşadı. Oyuncu ile ilgili gündeme gelen haberlere göre olay Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde yaşandı. Ailesinin yanında tatil yaptığı öğrenilen ünlü oyuncu, bu tatil sırasında trafikte bir tartışma yaşadı. Olayın en dikkat çeken yanlarından birisi ise soruşturma sırasında Kemal Pekser’e yapılan saldırının nedeni olarak son oynadığı dizide kötü karakteri canlandırması oldu.

Kimliği Belirlenemedi

Ayvalık’ta bulunan oyuncu, trafikte kimliği belirlenmeyen bir kişi tarafından darp edildi. Konuyla ilgili detaylı bir açıklama yapan oyuncu, ilk olarak Survivor’a katılmış ve bu yarışma ile tanınmıştı.

Hesabından Paylaştı

Yaşadığı olay ile ilgili detayları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Kemal Pekser, trafikte aracıyla yol aldığı sırada önüne bir çocuğun çıktığını ve motosikletli çocuğun tehlikeli bir yolculuk yaptığını söyledi. Kulağında kulak, başında kask olmadan önünde ilerleyen çocuğu korna ile ikaz etmeye çalıştığını söyleyen Kemal Pekser, çocuğun kendisini fark etmesiyle birlikte olayların başladığını söyledi. Çocuk ile tartışma yaşadığı sırada başka birisinin kendisine araç içerisinde kendisine yumruk attığını söyleyen Kemal Pekser, ardından kişinin koşarak uzaklaştığını söyledi.

Soruşturma Başladı

Yaşanan bu olay sonrasında Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gittiğini de belirten Kemal Pekser, menajeri ile birlikte gerekli başvuruları yaptıklarını duyurdu. Pekser, saldırı ile ilgili yaptığı değerlendirmede ise son oynadığı dizide kötü bir karakteri canlandırmasından dolayı böyle bir olayın yaşanabileceğini düşündüğünü ifade etti. Olayla ilgili araştırmalar sürüyor.

Kemal Pekser Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler