Ana SayfaÜnlülerKöpekleri ile yatakta selfie çeken Miley Cyrus açıkta kalan göğüslerine efekt verdi!

İlgili Postlar

Köpekleri ile yatakta selfie çeken Miley Cyrus açıkta kalan göğüslerine efekt verdi!

Türkiye’de adında “yine çıplak” manşetleriyle haberlerini okuduğumuz dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus bu seferde yatakta çırılçıplak halde 3 köpeği ile Selfie çekti. Sosyal paylaşım platformu İnstagramdan paylaştığı fotoğrafı anında binlerce kişi beğenirken fotoğrafta dikkat çeken bir durum vardı. Miley Cyrus, açıkta kalan göğsünü çiçek emojisi koyarak kapatıyordu.

Bu seferde köpekleriyle yatak çıplak

Destiny Hope Cyrus ya da adını değiştirdikten sonraki adıyla Miley Ray Cyrus, Amerikalı oyuncu, model ve şarkıcı olarak tanınmaktadır. Miley Cyrus, bir Disney televizyon dizisi olan Hannah Montana’daki Miley Stewart/Hannah Montana rolüyle de ülkemizde ve dünyada bilinmektedir. Çektiği kliplerle ve paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündeminden inmeyen 24 yaşındaki ünlü yıldız Miley Cyrus, bu kez köpekleriyle yatağında çıplak şekilde poz verdi.

Göğüslerine efekt ekledi.

Köpekleri Dora, Mary ve Collie ile beraber yatarken çektiği fotoğrafta çıplak olduğu için göğsü gözüken dünyaca ünlü şarkıcı Miley Cyrus, sosyal paylaşım platformu İnstagramdan eklediği çiçek emojisi ile kendine sansür uyguladı. Dünyaca ünlü 24 yaşındaki şarkıcı Miley Cyrus instagramdan fotoğrafı paylaştığı anda takipçileri tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Yerli yabancı çok sayıda takipçisi bulunan Miley Cyrus paylaştığı fotoğrafla gene magazin dünyasında yerini aldı.

Ayçiçeği dövmesi dikkatleri çekti!

24 yaşındaki şarkıcı, çıplak fotoğraf ve klip çekmeyi sevmesinin yanı sıra hayvanseverliğiyle de tanınıyor. Miley Cyrus, kısa süre önce sağlıklı bir yaşam tarzı şerefine vücuduna ayçiçeği dövmesi yaptırmıştı. Ayçiçeği dövmesinin anlamı ve ünlü şarkıcı Miley Cyrus’ta temsil ettikleri ise şöyle: “Ayçiçeği dövmesi yaşamı temsil eder. İyimserliği ve olumluluğu anlatmaktadır. Yüzünü güneşe çeviren ayçiçekleri gibi, yüzünü yaşama çevirmeyi ifade eder. Sürekli güneşi takip eden Ayçiçeği dövmesi gibi, iyiliğin ve hayatın olumlu yanlarının peşinden giden kişilerin, pozitif kişilerin ve yaşama sonuna dek bağlı olan kişilerin dövme sidir. Bu dövmeyi seçmiş olanlar için yaşam adeta bir hediyedir. Ayçiçeği nasıl bereketli ise, Ayçiçeği dövmesi dövmesi taşıyan kişilerde etrafına o denli faydalı insanlardır. Doğa aşığı, özgür ruhlu ancak bir o kadar da evcimen insanları yansıtır. Çiçekler ve bununla beraber yapraklar tabii, insanoğluna tabiatın verdiği en büyük armağandır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler