Ana SayfaÜnlülerŞeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı: Acun Her Kadını Etkiler

Acun Ilıcalı ile ilişki yaşamaya başladıktan sonra Türkiye’de dikkat çeken Şeyma Subaşı, hayatı ve ilişkisi ile ilgili açıklamalar yaptı. Uzun zamandan beri açıklama yapmadığından dolayı tüm gözlerin üzerinde olduğu Şeyma Subaşı, yaptığı açıklamalarla dikkat çekmeyi başardı.

Acun Her Kadını Etkileyebilir!

Acun’un her kadını etkileyebileceğini söyleyerek samimi bir itirafta bulunan Şeyma Subaşı “Acun aşık olunmayacak insan değil.” dedi. 27 yaşındaki ünlü isim, şu anda en güzel yaşında olduğunu söyleyerek hayatında çok iyi bir dönem yaşadığını ifade etti. Özellikle 2-3 yıldan beri hayatın kendisi için çok değiştiğini söyleyen Şeyma Subaşı, içinde sürekli kalplerin uçuştuğunu dile getirdi.

Düğünleri Nasıl Olacak?

Evlilik ve düğün için çok fazla odaklanmadığını itiraf eden ünlü isim, evlilik denemelerine kadar gelinliği bile hiçbir zaman düşünmediğini fark ettiğini söyledi.  Acun Ilıcalı ile çok iyi bir ilişki sürdürdüklerini söyleyerek özel hayatını anlatan Subaşı, evlilik ile birlikte aralarında herhangi bir şey düşünmediklerini ifade etti. Evlilik konusunda da farklı bir süreç yaşayan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, evlilik fikrinin ortaya çıktıktan sonra ikisi için de evliliğin cazip geldiğini ve böylece evlenmeye karar verdiklerini ifade etti.

Melisa’nın evlilik ve düğün ile ilgili herhangi bir şey bilmediğini söyleyen Subaşı, düğünde onu prenses gibi giydireceğini ve kendisini gördükten sonra neler düşüneceğini merak ettiğini belirtti. Bu açıklamalar kısa süre içerisinde sosyal medyada dikkat çekti.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler