Ana SayfaÜnlülerMuhammet Uzuner'e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü!

İlgili Postlar

Muhammet Uzuner’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü!

Cihangir Atölye Sahnesi’nin kurucularından olan Muhammet Uzuner 27 Ekim-01 Kasım tarihleri arasında Almanya’da düzenlenen 19. Uluslarası Frankurt Türk Filmleri Festivali’ne katıldı.

Ayakta Alkışlandı!

19. Uluslarası Frankurt Türk Filmleri Festivali’ne Türkiye’den T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Sinema Genel Müdürlüğü, T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu ile Almanya’dan Hessen Eyaleti Bilim ve Sanat Bakanlığı, Frankfurt Anakent Belediyesine bağlı Kültür
Dairesi ile Şehircilik ve Pazarlama dairesi ve Filmhaus Frankfurt sponsorluğunda gelişen festival 1 Kasım 2019 Cuma akşamı Frankfurt Cinestar Metropolis Salon’unda düzenlenen ödül töreniyle son buldu. Halef filmindeki başarısıyla Alman Jürisi tarafından Yılın En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’ne takdir edilen Muhammet Uzuner ödülünü aldıktan sonra seyirciler tarafından ayakta alkışlandı.

Muhammet Uzuner kimdir?

‘Tüm Festival Emekçilerine Teşekkür Ederim’

Hem Türkiye’den Hem de Almanya’dan sanatçı ve sanatseverlerin katıldığı festivalde konuşma yapan Muhammet Uzuner şu sözleri söyledi: jüriye ve tüm festival emekçilerine çok teşekkür ederim. Böylesine sıcak ve samimi bir festivalin içinde bulunmaktan çok mutlu oldum. Halef filmindeki rolüm beni biraz korkutmuştu. Karakter birkaç defa epilepsi krizi geçiriyordu çünkü. Çok moral bozucu bir çalışma süreci oldu doğal olarak. Çok video izledim ve doktorlara danıştım. Yönetmenimiz
Murat’ın (Murat Düzgünoğlu) oyuncu yönetimiyle bütün bunlar sorun olmaktan çıktı. Kendisine burada da tekrar teşekkür etmek isterim.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler