Ana SayfaÜnlülerNez ' Sadece Müzikle Değil Tasarımla da Varım! Dedi

İlgili Postlar

Nez ‘ Sadece Müzikle Değil Tasarımla da Varım! Dedi

‘Her Şey Boş ‘ ‘Sakın Ha’ ‘Techno Ateşi’ şarkılarıyla sevenlerini eğlendiren Nez  müziğin yanı sıra tasarım ruhunun da olduğunu söyledi. Kendi yaptığı tasarımları sosyal medya hesabında paylaşarak moda dünyasına imza atan Nez takipçileriyle tasarımlarını paylaşarak moda tasarım alanına olan ilgisini ortaya koydu.

Kendine Özel Tasarımları Var!

Pop müziğin sevilen sesi ünlü şarkıcı Nez müzik sektörünün yanı sıra tasarımla da ilgilenmeye başladı. Güzel şarkıcı Nez moda dünyasına kendi yaptığı özel tasarımlarla da ben burdayım dedi. Kendine özgü tasarımlarını sosyal medyada paylaşan pop müziğin yetenekli şarkıcısı Nez moda dünyasına adını duyurdu.

Ünlü şarkıcı Nez evlendi!

Tasarımlarına Beğeni Yağdı!

Ünlü Popçu Nez’in kendi tasarımı olan kişiye ait özel tasarımlı kot ceketlerini Instagram hesabından paylaşması üzerine takipçilerinden bir sürü beğeni yağdı. Ünlü sanatçının kendisine ait olan tasarımlarına takipçilerinden binlerce beğeni geldi. Sanatçının tasarımlarına olan beğeniyi yorumlarlada taçlandıran takipçileri sanatçıya desteklerini sunuyorlar. Sanatçının tasarımlarına takipçilerinin yaptığı yorumlara verdiği sıcak cevaplar takipçilerinin gönlünde taht kurdu.

Nez: Beni Babam Doğurdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler