Ana SayfaDizilerOğlum 11. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Bulut Efe'nin Dayısı Olduğunu İtiraf...

İlgili Postlar

Oğlum 11. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Bulut Efe’nin Dayısı Olduğunu İtiraf Ediyor!

Show Tv’nin sevilen dizisi Oğlum, 10. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Tuğrul’un eldivenleri yaktığını öğrenen Zeynep, Efe’yi dayısına gönderip kocasıyla hesaplaşıyor ve onu evden kovuyor. Efe’nin isteği üzerine Zeynep, Melike’yle konuşmaya gidiyor ve ona oğlunun masum olduğunu söylüyor. Sedat, Tuğrul’un Efe’nin eldivenlerini yaktığını duyunca ondan şüphelenip arabasını takibe alıyor. Cinayet günü onun arabasının orada olduğunu ve telefon sinyallerinin de orada olduğunu öğrenip, onu tutuklamak için eve gidiyor. Tuğrul, Efe’yle kaçarken yakalanıyor. Oğlum 11. bölüm 1. ön izleme yayınlandı. Bulut Kaan’ın ailesine, Efe’nin dayısı olduğunu itiraf ediyor.

Çarşamba Dizileri 2022

Bulut Efe’nin Dayısı Olduğunu İtiraf Ediyor!

Oğlum 11. bölüm 1. ön izlemesinde; Tuğrul, artık Sedef’e ve ailesine daha fazla yalan söylemek istemiyor. Onların karşısına çıkıp, kendisinin Efe’nin dayısı olduğunu itiraf ediyor. Bunu duyan Melike ile İrfan, şok oluyor. Bu konuşma Sedef’le Bulut’un ilişkisini bitirecek mi?

İşte Oğlum 11. bölüm 1. ön izleme…

OĞLUM 10. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Tuğrul, Efe’nin eldivenlerini yakıyor. Zeynep, Tuğrul’un eldivenlerini yaktığını öğrendikten sonra Bulut’u çağırıp, Efe’yi götürmesini istiyor. Tuğrul’a eve gelmesini istiyor. O eve geldiğinde Zeynep’in, bahçede eşyalarını yakmak üzereyken görüyor. Zeynep, onun itiraz ve tehditlerine rağmen o eşyaları ateşe veriyor.

Tuğrul, Zeynep’le büyük bir tartışmaya giriyor. Zeynep, ondan ayrılacağını ve o evden gitmesini istiyor. Kavga büyünce komşular polise haber veriyor. Polisler gelip ikisini de emniyete götürüyor. Emniyette Zeynep, Sedat komisere Tuğrul’un Efe’nin eldivenlerini yaktığını bu yüzden kavga çıktığını söylüyor.

Sedat, Tuğrul’un bu delil karartmak istemesinden şüpheleniyor. Olay yerinde bir araba görünüyor ve oda Tuğrul’un arabası çıkıyor. Sedat, Tuğrul’un telefon sinyallerinin de araştırılmasını istiyor. Onun telefon sinyalinin cinayet saatinde orada olup olmadığının araştırıyor.

Bulut, Ceren’i eve bırakıyor. Sedef onu ailesiyle tanıştırıyor. Bulut, ablasına ve yeğenine kötü konuşulmasına tahammül edemiyor ve hemen sofradan kalkıp gidiyor. Ertesi gün Canan, Ceren’i restoranda görüyor ve ona Bulut’un Efe’nin dayısı olduğunu söylüyor.

Ceren’de teyzesine, Bulut’un kim olduğunu söylüyor. Sedef, Bulut’un mekanına gidip ona bu yaptığının hesabını soruyor. Tuğrul, kapıda kalıyor ve Zeynep’in kendisini eve alması için yalvarıyor. Efe, babasının yalvarmasına dayanamayıp onunla konuşmak için dışarı çıkıyor.

Oğlunda af diliyor. Zeynep eve almayınca Tuğrul, sevgilisine gidiyor. Onun konuşmalarından sıkılan sevgilisi de onu evden kovuyor. Tuğrul, sokakta kalıyor.  Tuğrul’un, telefon sinyallerinin o bölgede olduğu anlaşılıyor. Efe’yi ikna eden Tuğrul, yolda yakalanıyor.

Oğlum 10. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Melike Efe’nin Katil Olmadığına İnanacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler