Ana SayfaDizilerAziz 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dilruba Adem'i Öldürecek Mi?

İlgili Postlar

Aziz 21. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Dilruba Adem’i Öldürecek Mi?

Show Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Aziz, 21. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecke. Dizinin yeni bölümünde; Efnan, Piere’in yanına gittiğini Aziz’e söyleyemez. Aziz, Efnan’a iyi ki onun yanına gitmediğini yoksa bunun ilişkilerinin sonu olacağını söyler. Piere, Efnan’ı yine yanına çağırır. Eğer gelmezse bu sefer gerçekleri Aziz’e anlatacağını söyler. Adem’in Dilruba’yı öldürmeye çalıştığı haberi gelir. Galip, oğluna çok kızar. Adem ise, onun ölmesini istediğini söyler. Aziz, atölyeye geldiğinde duvarda Efnan’ın resmini görür. Aziz ona, hasta ruhlu bir adam olduğunu söyler. Piere de ona, kendisinin aşık bir adam olduğunu söyler. Aziz 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dilruba, Adem’i öldürecek mi?

Cuma Dizileri 2022

Dilruba Adem’i Öldürecek Mi?

Aziz 21. bölüm 2. fragmanında; Dilruba, kendisini çok yalnız hissediyor. Azime, Efnan’ı doldurup onun, eve kuma girmeye çalıştığını söylüyor. Kenan Adem’e, o orada gönül eğlendirirken Aziz’in Dilruba’yı çiftliğe götürdüğünü söylüyor. Adem, Aziz’e gidip eğer Dilruba’yı kendisine getirmezse atölyeyi Fransızlara vereceğini söylüyor. Aziz, ne pahasına olursa olsun atölyeyi Fransızlara vermek istemiyor. Dilruba, Adem’i bulup ona silah çekiyor. Ona bunu yapmak zorunda olduğunu herkese zarar verdiğini söylüyor.

İşte Aziz 21. bölüm 2. fragmanı…

AZİZ 20. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz, kendisine gelip Efnan’ı sorar. Herkes bütün gece eve gelmeyen Efnan’ın nerede olduğunu merak eder. Efnan ise, Piere’den kurtulmak için ona bıçak çeker. Piere, onun elinden bıçağı almaya çalışırken Efnan’ın eli yaralanır. Öyle olunca Efnan, elindeki yüzükleri orada düşürür. Eve gelen Efnan, Aziz’in kendine geldiğini görünce çok mutlu olur.

Ona, kendi elleriyle yemek yedirip iyileştirir. Fırsatını bulunca Piere’in yanına gidip ondan yüzüklerini ister. Piere ise, o yüzükleri kendisi ne zaman isterse o zaman ona vereceğini söyler. Aziz, atölyeye gitmeden Adem’in bazı işçilerini atölyeden kovduğunu, bazılarının ise hisselerini satın aldığını öğrenir.

Adem yine eve sabaha karşı gelip Dilruba ile tartışır. Onların sesini duyan Aziz içeri girer ve Adem’in Dilruba’yı boğazladığını görür. Hemen Adem’i evinden kovar ve kendisine gelmeden eve gelmemesini ister. Aziz, Adem’in Dilruba’nın kolyesini meyhanedeki kadının boynunda görür.

Onan o kolyeyi alır. Bunu duyan Adem, bunun içinde Aziz’den hesap sorar. Dilruba, hamile olduğunu öğrenir ve o bebeği aldırmak ister. Ebe ise, onun bünyesinin zayıf olduğunu, kanamasının durmayıp ölebileceğini söyler. Aziz, Dilruba’nın günden güne eridiğini görür.

Onunla dertleşir ve onun yalnız olmadığını kendisinin olduğunu söyler. Efnan, bu durumdan rahatsız olur. Aziz eve geldiğinde ona, onları duyduğunu ve Dilruba’nın evden gitmesini istediğini söyler. Aziz ise, Dilruba’yı kimsesiz ve çaresiz bırakmak istemez. İki arada kalan Aziz o gece gidip koltukta yatar.

Efnan, Dilruba’yı ebeden çıkarken görür ve hemen gidip Adem’e Dilruba’nın hamile olduğunu söyler. Adem Dilruba’ya, o bebeğin kendisinden olup olmadığını sorar. Dilruba ise, bebek Aziz’den olsaydı o zehri içmeyeceğini söyler. Aziz, İngiltere’den gelen parayı almaya gittiğinde o parayı Adem’in çektiğini öğrenir.

Adem, bir halı dokuma makinesi alır. Aziz ise, o makineyi istemez. Piere Aziz’e, Efnan’la randevusu olduğunu ve gelmediğini söyler. Aziz durumu sorgulayınca da elindeki yüzükleri gösterip Efnan’ın, yüzüklerini almak için yanına geleceğini ama gelmediğini söyler.

Aziz 21. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Piere Efnan’a Aşık Olduğunu İtiraf Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler