Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye'de Gökhan'ın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

İlgili Postlar

O Ses Türkiye’de Gökhan’ın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

O Ses Türkiye’de Gökhan Özoğuz’un yerine gelecek isim belli oldu mu? Gökhan Özoğuz, programdan neden ayrıldı?Kulislerde kimin adı geçiyor? İşte haberimiz hakkında tüm detaylar…

Gökhan Özoğuz O Ses Türkiye’den ayrıldı mı? Açıklama yaptı!

Herkese Teşekkür Ederim

Geçtiğimiz günlerde solistliğini yaptığı Athena grubunun müzik çalışmalarını gerekçe göstererek bu sezonda O Ses Türkiye jüri ekibinde olmayacağını açıklayan Gökhan Özoğuz’un bu kararı, sevenleri tarafından üzüntü ile karşılanmıştı. Özoğuz, konu hakkındaki açıklamasında şu sözleri kullanmıştı: “Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.”

Yıldız Tilbe’den O Ses Türkiye açıklaması. Ayrılıyor mu?

En Güçlü Aday

Onun yerini kimin alacağı konusu tartışılırken, kulislerde en güçlü adayın ismi anılmaya başlandı. Bu yıl ekibe katılacak ismin Hayko Cepkin olması bekleniyor.

Tüm gözler şimdilerde Hayko Cepkin’den gelecek bir açıklamada.

Hayko Cepkin Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler