Ana SayfaÜnlülerO Ses Türkiye jüri üyeleri bölüm başı kaç para kazanıyor?

İlgili Postlar

O Ses Türkiye jüri üyeleri bölüm başı kaç para kazanıyor?

O Ses Türkiye jüri üyeleri bölüm başı kaç para kazanıyor? Ekranların en çok izlenen yarışma programlarından O Ses Türkiye’de jüri koltuğunda oturan üyeler, bölüm başı ne kadar ücret alıyor? Jüriler, O Ses Türkiye’den kaç para kazanıyor? Her jüri üyesinin kazandığı bölüm başı ücret haberimizde…

O Ses Türkiye’den Beyaz’a Rekor Ücret

O Ses Türkiye jüri üyelerinin bölüm başı kazançları ne kadar?

Yıllardır ekranların en çok izlenen yarışma programlarından olan O Ses Türkiye’nin jüri koltuğunda oturan birbirinden değerli isimlerin bölüm başı kazançları merak uyandırdı. O Ses Türkiye’nin jüri üyelerinin bölüm başı kaç para kazandığı merak ediliyor. Peki, hangi jüri üyesi, bölüm başı ne kadar kazanıyor?

O Ses Türkiye’de Gökhan’ın Yerine Gelecek İsim Belli Oldu!

O Ses Türkiye jüri üyelerinin bölüm başı kazançları

O Ses Türkiye’nin en uzun zamandır jüri koltuğunda oturan isimlerinden olan Hadise ve Murat Boz’un, bölüm başı yarışmadan 85 bin’er lira kazandığı öğrenildi. Diğer bir jüri üyesi Yıldız Tilbe’nin 70 bin lira, jüri üyeliğinden bu sezon ayrıldığını açıklaya Gökhan Özoğuz’un ise 45 bin lira aldığı öğrenildi.

Beyaz O Ses Türkiye’den kaç para kazanacak?

O Ses Türkiye’ye yeni sezon için transfer olan Beyazıt Öztürk’ün, yarışmadan bölüm başı 100 bin lira alacağı iddia edildi.

Beyazıt Öztürk, çeyrek asırdır devam eden Beyaz Show programının yayından kalkması ile birlikte O Ses Türkiye’ye transfer oldu. Acun Ilıcalı, Beyaz’ın O Ses Türkiye’ye katılacağı haberini şu açıklaması ile duyurmuştu: Beyaz hem moderator hem de jüri olabilecek bir isim. Hangi pozisyon olacağına ise önümüzdeki hafta görüşüp birlikte karar vereceğiz. Benim için önemli olan O Ses Türkiye ailesinde olması. Çünkü Türkiye’nin en önemli isimlerinden biri Beyazıt Öztürk. Bu yıl O Ses Türkiye’ye bambaşka bir hava getireceğine inanıyorum. Onun stüdyoda olacak olması beni bile heyecanlandırıyor.

O Ses Türkiye’nin jüri üyelerinden Gökhan Özoğuz, yarışmadan ayrıldığını şu paylaşım ile duyurmuştu: Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler