Ana SayfaÜnlüleribrahim Tatlıses'den Derya Tuna'ya Övgü Dolu Sözler!

İlgili Postlar

ibrahim Tatlıses’den Derya Tuna’ya Övgü Dolu Sözler!

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Kanal D’de ekrana gelen 4 Kadın isimli programa bağlanarak, eski eşi Derya Tuna’ya övgü dolu sözler söyledi. İşte İbrahim Tatlıses’in Derya Tuna’ya sarf ettiği o sözlerle ilgili haberimizin tüm ayrıntıları…

İbrahim Tatlıses: Sekizinci çocuğumu bekliyorum!

Derya Tuna, Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk ile 4 Kadın

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘4 Kadın’ isimli programı Hande Ataizi, Seda Akgül ve Eylül Öztürk ile birlikte sunan Derya Tuna’ya ilk bölümün sürprizini ünlü türkücü İbrahim Tatlıses yaptı. Canlı yayınlanan programa telefon ile bağlanan ünlü türkücü, eski eşine övgüler yağdırdı.

İbrahim Tatlıses kimdir?

İdo’nun Sözleri Çarpıtılmış

Oğlu İdo Tatlıses’in yaptığı bir röportajda çok ses getiren “Annemle babam aynı evde kalıyor” sözleri hakkında konuşan  İbrahim Tatlıses, “Sözleri çarpıtılmış. İkimizin evlerinde odalarımız var. Biz öyle şeyleri aştık. Birbirimize saygıdan başka bir şey duymayız. O benim ana kraliçemdir, öyle de kalacak” diyerek konuya açıklık getirdi.

Derya Tuna’dan Ayşegül Yıldız tepkisi: Çok anlamsız buldum!

Elif Ada’dan Sonra O Defteri Kapattı

Şimdiye kadar yaptığı evliliklerden 7 çocuğu olduğunu söyleyen Tatlıses,” Yedi çocuğum var, sekizinciyi istiyorum. Her an, her saniye olabilir” dedi. Araya giren Deya Tuna’nın, “Artık torunlarını seviyor. En küçük çocuğu Elif Ada’dan sonra o defteri kapattı” sözlerine ise “Öyle bir şey yok” diyerek karşılık verdi.

Derya Tuna Doğum Gününü İbrahim Tatlıses İle Kutladı!

İdo Olmasaydı, Evlenirdim

Oğlu İdo olmasaydı bir başkası ile evlenebileceğini sözlerine ekleyen Derya Tuna ise, “İbrahim Bey’den ayrılalı 22 yıl oldu. Çocuğum var, asla evlilik düşünmüyorum. Çok mutlu ve huzurluyum” dedi.

İdo Tatlıses annesinin tekrar evlenmesi hakkında şöyle söylemişti: “Annemi iyi tanıdığım için öyle bir durumu şu ana kadar tercih etmediğine göre bundan sonra da etmez diye düşünüyorum.”

Derya Tuna kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler