Ana SayfaKültür ve SanatMüzikO Ses Türkiye Finalisti Gülce’den “Sana Bir Şey Olmasın”

İlgili Postlar

O Ses Türkiye Finalisti Gülce’den “Sana Bir Şey Olmasın”

Ekranların sevilen yarışması “O Ses Türkiye” ile büyük bir çıkış yakalayan Gülce Kathalı, geleceğin starları arasında olmak için ilk adımı attı. Sesiyle herkesi kendine hayran bırakan O Ses Türkiye finalisti Gülce’den “Sana Bir Şey Olmasın” isimli parça müzik marketlerden dinleyicisiyle buluştu.

Tüm Jüriyi Etkilemeyi Başardı

22 yaşında ki Gülce Kahtalı, “O Ses Türkiye” yarışmasında sesiyle hem izleyicileri, hem de jüriyi kendine hayran bıraktı. Yarışmaya Şebnem Ferah’ın sevilen parçası “Yağmurlar” ile katılan Gülce Kahtalı başarılı yorumuyla tüm jüriyi kendine döndürmeyi başardı.

O Ses Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

Güçlü Sesiyle Adından Övgüyle Bahsettirdi

Yarışmada genellikle Şebnem Ferah’ın parçalarını yorumlayan Gülce Kahtalı etkileyici sesiyle yarışmanın en çok yankı uyandıran genç yeteneklerden biri olarak ön plana çıktı. Başarılı rock yorumuyla çok sevilen Gülce Kahtalı, kısa zamanda geniş bir hayran kitlesi oluşturdu.

Gülce Kahtalı Kimdir?

O Ses Türkiye Finalisti Gülce’den “Sana Bir Şey Olmasın”

Yarışma da Beyazıt Öztürk‘ün yarışmacısı olan Gülce Kahtalı, sahne performansıyla ön plana çıkan yetenekli isimler arasındaydı. Finalist olmayı başaran yetenekli şarkıcı, yarışmada yakalamış olduğu yükselişi devam ettirmek isteyerek, ilk single albümünü yayınladı. Gülce Kahtalı’nın “Sana Bir Şey Olmasın” adını verdiği parçası aranjesi Selim Öztürk’e ait.

Beyazıt Öztürk Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler