Ana SayfaDizilerO Ses Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

İlgili Postlar

O Ses Türkiye Şampiyonu Belli Oldu!

O Ses Türkiye’de 26 Ocak 2019 cumartesi günü yayınlanan yarı final bölümde finalistler belli olmuştu. Bugün ise O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. 4 jüri üyesinin birbirinden başarılı yarışmacılarının kıyasıya mücadele ettiği O Ses Türkiye finalistleri ve O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu. O Ses Türkiye’yi kim kazandı? O Ses Türkiye Birincisi Kim Oldu? O Ses Türkiye final gecesi detayları haberimizde…

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye’ye Geri mi Dönüyor?

O Ses Türkiye Finalistleri

O Ses Türkiye’de şampiyon belli oluyor. Aylar süren mücadelenin ardından finalistler bugün en iyi performanslarını sergiledi. Yarı final bölümünde 6 kişi finale kalmıştı. Beyaz’ın takımından 3, Murat Boz’un takımından 2 ve Hadisenin takımından bir kişinin finalde kıyasıya mücadele ettiği müthiş bir ilk tur izledik.

O Ses Türkiye finali sahnesinde Beyaz’ın takımında Gülce Kahtalı Yorgun Yıllarım’la, Baran Barış Solar kardeşler Ayrılık Hasreti Kar Etti Cana’yla, ve Umut Kaç Vay Dünya Dünya; Murat Boz’un takımından Ferat Üngör Gel Gör Beni Aşk Neyledi’yle ve glam metal performanslarıyla finale gelen Bartu Gülhan; Hadise’nin takımından Anıl Şimşek Wiggle Wiggle ile final performanslarını gösterdiler.

Her finalist performanslarını gösterdi ve halk oylaması ile gelen SMS’ler sonucunda finale kalan 6 isimden 2 kişi daha veda etti. Final bölümünde ilk oylama sonrasında Anıl ve Bartu şampiyonluğa veda etti.

O Ses Türkiye finali ikinci tur geçerken O Ses Türkiye 2018 şampiyonu Lütfiye Özipek sahneye çıkarak seyirciyle buluştu.

O Ses Türkiye Final İkinci Tur

O Ses Türkiye finali ikinci turunda Beyaz’ın 3 yarışmacı ve Murat Boz’un bir yarışmacısı kaldı. Finalin ikinci turunda yarışan 4 yarışmacı Gülce Kahtalı, Baran Barış Solar kardeşler ve Umut Kaç ikinci final performanslarını gösterdiler.

O Ses Türkiye finali ikinci tur performansları sonrasında elenen iki isim daha oldu. Gülce Kahtalı ve Baran Barış Solar kardeşler ikinci final turunda şampiyonluk ümitlerine veda etmek zorunda kaldılar.

O Ses Türkiye’yi kim kazandı? O Ses Türkiye Şampiyonu Kim Oldu?

Aylar süren çekişmeli yarışma ve gösterilen yüzlerce performans sonunda finale kalmayı başaran ve şampiyonluğun ucundan tutan 2 isim belli oldu. O Ses Türkiye final akşamında finalin de finaline kalan 2 yarışmacı Murat Boz’un takımından Ferat Üngör ve Beyaz’ın takımında Umut Kaç oldular.

O Ses Türkiye final üçüncü performansları sonrasında yarışan Ferat Üngör ve Umut Kaç, jüri oylamasını heyecanla bekliyorlar. Tüm Türkiye’nin heyecanla beklediği O Ses Türkiye finali seyircilerin oylama sonucunu herkes heyecanla beklerken Ferat Üngör ve Umut Kaç ise bambaşka heyecanla beklediler.

Uzun sezonun O Ses Türkiye finali sonunda şampiyon Murat Boz’un takımından Ferat Üngör oldu.

O Ses Türkiye Şampiyonu Ferat Üngör
O Ses Türkiye Şampiyonu Ferat Üngör

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler