Ana SayfaÜnlülerNur Ertürk Nasıl Kilo Verdi? Ameliyatsız, İlaçsız 20 Kilo!

İlgili Postlar

Nur Ertürk Nasıl Kilo Verdi? Ameliyatsız, İlaçsız 20 Kilo!

Türkücü Nur Ertürk nasıl kilo verdi? Çok merak edilirken, verdiği kilolarla da bambaşka bir halde! Müzik hayatına, uzun bir süre ara veren güzel türkücü; ameliyatsız, ilaçsız, tam 20 kilo verince, son halini görenler hem zor tanıdı hem de hayran kaldı.

Nur Ertürk, müzik hayatına 10 yıl ara verdikten sonra yeniden sahnelere döndü. Ünlü türkücünün son halini görenler ise tanıyamadı. Tam 20 kilo veren Ertürk, bambaşka birisi oldu.

Dönüşü Muhteşem Oldu!

Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi Nur Ertürk, yeni albümüne yeni imaj yaptı. Uzun süredir ara verdiği müzik hayatına dönüş yapmaya hazırlanan Ertürk, sıkı bir diyet programıyla tam 20 kilo verdi.

Nur Ertürk, Diyet Reçetesini Yakında Açıklayacak!

Verdiği kilolarla, tepeden tırnağa değişen türkücü, büyük bir rahatlama yaşadığını da dile getirdi.

20 kilo verdim ve vücudumda inanılmaz bir rahatlama oldu. Operasyon geçirmedim, herhangi bir ilaç kullanmadım. Sadece ve sadece çok sağlıklı ve düzenli beslendim. Protein ağırlıklı beslendim, 1-2 ufak reçetem var. Onları da ilerleyen zamanda bir televizyon projemiz var, orada paylaşacağım” dedi.

Nur Ertürk Grisi Yoktur Bu Aşkın Albümüyle Bambaşka Bir Dönüş Yaptı!

Hayranlarından Tam Not Aldı!

Nur Ertürk; fazla kilolarından kurtulmuş haliyle, sosyal medyada bir fotoğrafını da paylaştı. Paylaştığı fotoğrafla, hayranlarından büyük beğeni de alan ünlü türkücünün değişimi olay oldu.

İşte, Nur Ertürk’ün son hali:

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler