Ana SayfaÜnlülerSobanın Arkasında Titreyerek İzlediği Yarışmaya Damga Vurdu!

İlgili Postlar

Sobanın Arkasında Titreyerek İzlediği Yarışmaya Damga Vurdu!

Salih Zülüfoğlu, çocukken sobanın arkasında titreyerek izlediği yarışmada, fırtınalar estirdi. Edirneli Salih Zülüfoğlu, geçtiğimiz gün Popstar yarışmasında; sesiyle, başta jüriler olmak üzere herkesi büyüledi. Hatta; Diva Bülent Ersoy’a sahneye nota kağıtlarını attırmayı da başardı.

Geçtiğimiz çarşamba akşamı, yayın hayatına geri gönen “Popstar 2018” ses yarışmasında Edirneli Salih Zülüfoğlu, ‘Devlerin Aşkı’ şarkısıyla ekranlara damgasını vurdu. 23 yaşında, evli ve bir çocuk babası Zülüfoğlu, 4 jüri üyesinden de 100 tam puan alarak yarışmaya hızlı bir giriş yaptı. Diva Ersoy; Zülüfoğlu’na, yorumladığı şarkısından sonra övgüler yağdırdı:

Bu iş bu kadar olur. Geçmiş olsun evladım. Muhteşem. Bir icra bu kadar güzel olur. Sizi tebrik ediyorum. Yalnız düzgün okumakla kalmadınız efendim. Artistliğinizi de koydunuz. Tam bir sahne adamı. Ruhlara hitap ettiniz. Seslerin gözüne gözüne bastınız” dedi.

Bülent Ersoy kimdir?

“Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum”

Yarışmanın tanıtım fragmanında, kendisinden bahseden Zülüfoğlu;

Ben eskiden okula giderken Popstar’ı izliyordum. Annem, sabah okula gideceğim için uyumamı istiyordu. Banyodan çıkarıyordu annem beni, sobamız vardı. Sobanın arkasında titriyordum, Popstar’ı izliyordum. Allah’ım hep dua ediyordum. İnşallah, bende böyle sahnelerde olurdum. İnşallah, bende böyle şarkılar okurum. İnşallah, bende bir gün ünlü olurum. Bende şimdi Popstar sahnesinde olacağım” şeklinde açıklama yapmıştı.

Popstar 2018 Birinci Bölümde, Kazanan Salih Zülüfoğlu Oldu!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler