Ana SayfaKimdirNur Ertürk 'Grisi Yoktur Bu Aşkın' Albümüyle Bambaşka Bir Dönüş Yaptı!

İlgili Postlar

Nur Ertürk ‘Grisi Yoktur Bu Aşkın’ Albümüyle Bambaşka Bir Dönüş Yaptı!

Güzel türkücü Nur Ertürk, ‘Grisi Yoktur Bu Aşkın’ adlı yeni maxi single albümüyle bambaşka bir tarzla, yeniden müzik piyasasına dönüş yaptı. Ertürk;uzunca bir aradan sonra müzik dünyasına iddialı ve kıpır kıpır bir giriş yaptı.

Türk Halk Müziğinin sevilen seslerinden olan Nur Ertürk; 2012 yılında Kanal 7’deki TV sunuculuğunu bırakarak aynı yıl klasik türkülerden oluşan “İki Bin On İki” adlı 9. albümünü halk müziği severlere sunmuştu. 2012’den günümüze dek yeni bestelerle herhangi bir albüm çalışması da yapmamıştı. Ertürk en son; Onur Şan’ın yorumuyla popüler olan “Kara Kiraz”adlı türküyü, geçtiğimiz Nisan ayında seslendirmiş ve tek parçalık kayıttan oluşan single bir albüm çıkarmıştı. Ünlü türkücü bu kez; alışılmıştan çok farklı bir tarzla ve tamamen yeni bestelenmiş şarkılarla tekrar sesini duyurdu. ‘Grisi Yoktur Bu Aşkın’ albümü, 10 Temmuz’da 63 dijital platformda birden müzik sevenlere takdim edildi.

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan ünlü türkücü; geçtiğimiz pazartesi günü, albümüyle aynı adı taşıyan ‘Grisi Yoktur Bu Aşkın’ adlı parçasıyla ilk çıkışını yaptı. Şarkının klibi de yayınlanarak hayranlarına sunuldu.

‘Grisi Yoktur Bu Aşkın’ Albümündeki Şarkılar Neler?

Nur Ertürk’ün; 2645 Records etiketiyle onuncusunu yayınladığı yeni maxi single albümünde; 2’si slow, birisi hareketli olmak üzere toplam 3 adet şarkı bulunuyor. Albümde; ‘Grisi Yoktur Bu Aşkın’,’İhanetin Bedeli’ ve ‘Yabancı Oldun’ isimli şarkılar yer alıyor.

Albümdeki şarkılar, alıştığımız Nur Ertürk tarzından farklı.’Grisi Yoktur Bu Aşkın’ şarkısı pop müzik tarzında ve hareketliyken diğer şarkılar fantezi-arabesk tarzda dinleyicilere sunuluyor.

Ertürk’ün yeni albümünden, klibi yayınlanan ‘Grisi Yoktur Bu Aşkın’  şarkısının söz ve müziği İlker Tekyaygil’e ait. Şarkının klibi ise Erkan Nas imzası taşıyor. Güzel türkücü, şarkılarıyla bu yaza iddialı ve popüler olarak adım attı.

Nur Ertürk Kimdir?

Ünlü türkücü Nur Ertürk, Sivas’ta dünyaya geldi. Ailesinin 9. ve en küçük çocuğudur. Aslen Sivaslıdır. Babasını daha bebekken kaybetmiştir. Sonrasında annesi ile İstanbul’a gelmiş; ilk, orta ve lise eğitimini orada tamamlamıştır. İş hayatına henüz ilkokula giderken sokaklarda su satarak başlamıştır. Yaramaz bir çocukluk dönemi geçirdi. Türkü söylemeye de çok küçük yaşlarda annesinin gönlünü almak için başlamıştır. Okul hayatında da aktif bir çocukluk yaşamış düzenlenen etkinlik ve gösterilerde en önde görev almıştır.

Ertürk; profesyonel anlamda ilk kez 14 yaşında sahnelere çıkıp solistlik yapmıştır.TRT sanatçıları Ömer Şan ve Bilge Şan çifti tarafından keşfedilen Ertürk, bu usta sanatçıların destekleriyle Anadolu Turnesi sonrasında Ankara, İstanbul ve daha birçok yerde konserler vermiştir. Daha önce, hiç bir Türk Halk Müziği sanatçısının sahne alamadığı Maksim Gazinosunda 5 yıl solistlik yapmıştır.  Nur Ertürk, şimdiye kadar 10 müzik albümü çıkarmış ve yüzlerce konser vermiştir. Ünlü türkücü, TV sunuculuğu kariyerine adım atınca sahnelere veda etmiştir. Kanal 7’de, sabah kuşağında kadın programı hazırlayıp sunmuştur. 8 yıl süren televizyon serüvenini, 2012 yılında bırakarak yeniden sahnelere dönmüştür.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler