Ana SayfaÜnlülerNihat Hatipoğlu, kreşte çocukları döven öğretmene ateş püskürdü: Cehennem zebanisi!

İlgili Postlar

Nihat Hatipoğlu, kreşte çocukları döven öğretmene ateş püskürdü: Cehennem zebanisi!

Ünlü ilahiyatçı Nihat Hatipoğlu, kreşte kendisine emanet edilen küçük çocuklara vicdansızca şiddet uygulayan öğretmene ateş püskürdü. “Sana bu çocuklar vurasın diye verilmedi” diyen Hatipoğlu, “Sanki cehennem zebanisi” dedi. Detaylar haberimizde…

Kreşte çocukları döven öğretmene sert tepki

Geçtiğimiz günlerde bir kreşte küçük çocuklara şiddet uygulandığının görüntülerinin ortaya çıkması, ülke gündeminde büyük yankı uyandırdı. Vicdansız öğretmenin kendisine emanet edilen küçük çocuklara gözünü bile kırpmadan vurması, yürekleri sızlatmıştı.

Nihat Hatipoğlu çok kızdı: Cehennem zebanisi

Ünlü ilahiyat profesörü Nihat Hatipoğlu da bu vicdansızlığa karşı sessiz kalamadı. Nihat Hatipoğlu, ATV ekranlarında yayınlanan programında görüntüleri izledi ve “Sevgili öğretmen sana bu çocuklar vurasın diye verilmedi. Kendi çocuğuna da vursan aynı tepkiyi gösteririz. Bu çocuklar için aileleri sana para veriyor. Böyle bir eğitim tarzı olamaz. Öğretmenliğe kurban olun hepiniz. Bu şerefli mesleği kirletiyorsunuz. Sanki cehennem zebanisi. Bunlar son derece incitici, onu kırıcı şeyler. Bu çocuklar derdini de anlatamaz.” sözleri ile öfkesini dile getirdi. Hatipoğlu’nun görüntüleri izlerken bile ne kadar çok gerildiği gözden kaçmadı.

Nihat Hatipoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler