Ana SayfaÜnlülerHande Ataizi, kocasına 5 günde iki defa boşanma davası açtı!

İlgili Postlar

Hande Ataizi, kocasına 5 günde iki defa boşanma davası açtı!

Hande Ataizi’nden eşine dava üstüne dava. Ataizi, eşi Benjamin Harvey’e beş gün içinde iki defa boşanma davası açtı. Tam bir kaosa dönüşen boşanma konusundaki yeni gelişmeler haberimizde…

Ünlü oyuncu ve sunucu Hande Ataizi’nin altı yıllık eşi ve bir çocuğunun babası  Benjamin Harvey ile olan boşanma konusu, tam anlamı ile kaosa dönüştü. Bir boşanıyor, bir boşanmıyor şeklinde haberler ile gündeme gelen Hande Ataizi, bu defa boşanma davası haberi ile gündeme geldi.

Hande Ataizi’den peş peşe boşanma davası

Hande Ataizi’nin, İstanbul Aile Mahkemesi’nde 1 Mart’ta açtığı boşanma davasına 2 Mart’a gün verildiği, ancak tarafların duruşmaya katılmaması nedeni ile hakimin davayı düşürdüğü iddia ediliyor. İddiaya göre; davanın düşmesinin ardından Hande Ataizi, bugün tekrar boşanma davası açtı.

Evliliğimiz çekilmez hale dönüştü

Hande Ataizi’nin boşanma davasında oğlunun velayetini istediği dilekçesinde “Evliliğimizin ilk yıllarındaki sevgi ve saygı zamanla sona erdi. Farklı kültürlerde yetişmemiz nedeniyle aramızda şiddetli geçimsizlik oldu, evliliğimiz çekilmez hale dönüşmüştür.” şeklinde ifadelere yer verdiği, her iki tarafın da birbirinden nafaka, tazminat ve mal paylaşımı talep etmediği iddia edildi.

Hande Ataizi’nin boşanma açıklaması

Hande Ataizi, geçtiğimiz hafta boşanma haberleri hakkında yaptığı açıklamada boşanma iddialarını kesin bir dille yalanlamıştı. Hatta, “Her şey benim boşboğazlığım yüzünden. Bodrum’daki evle ilgili tapu meselem vardı. Avukata ‘Evlendikten sonra aldığımız bir ev var. Boşanırsam ne olur?’ diye sordum. Fısıltı gazetesi anında harekete geçti. Boşanma olsa saklayamam ki. Keyfim yerinde. Zaten benim için Benjamin’den ziyade aile konsepti önemli. Oğlumuz Aslan Leon 3 yaşında. Çocuk olunca ayrılık kararı vermek zor.” diye konuşmuştu. Ataizi, eşinin boşanma haberlerini hiç umursamadığını ve yıllardır bu iddiaya alışık olduğunu ifade etmişti.

Hande Ataizi kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler