Ana SayfaÜnlülerDidem Soydan'dan takipçisine tokat gibi ayar!

İlgili Postlar

Didem Soydan’dan takipçisine tokat gibi ayar!

Didem Soydan, sosyal medyada kendisine ayar vermeye çalışan bir takipçisine öyle bir ayar verdi ki… Soydan, bir paylaşımına “Sen rahat süslen diye bu vatanın evlatları canlarını veriyor.” diye yazdı. Ünlü manken, takipçisinin bu sözünü anında zekice geri iade etti. İşte detaylar…

Sen rahat süslen diye bu vatanın evlatları canlarını veriyor

Didem Soydan, geçen gün sosyal medya hesabından “O esnada ben” notunu düştüğü bir fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisi, bu paylaşımın altına “O esnada sen rahat süslen diye bu vatanın evlatları canlarını veriyor.” yorumunu yazdı. Soydan’dan yanıt gecikmedi.

Sen, ben boş beleş tweet atarken neler oluyor

Eleştiri oklarını kendisine yönelten takipçisine ayar veren Didem Soydan, yanıt olarak “Sen ise Didem Soydan’a tweet atıyorsun mesela. Sen, ben boş beleş tweet atarken neler oluyor.” diye yazdı.

Daha önceden de sosyal medya hesabından takipçilerinin yaptığı yorumlara verdiği yanıtlar ile haber olan Didem Soydan, son olarak kendisine “Of be erik gibisiniz Didem Hanım.” diye yazan takipçisine “Aman Ezgi Hanım o sizin erikliğiniz.” yanıtını vermişti.

Didem Soydan’ın metro deneyimi

Didem Soydan, aylar önce toplu taşıma aracı metroya binmişti. Yolculuğunda yaşadığı deneyimi sosyal medya hesabından paylaşan Soydan, “Metro hayat kurtardı, 10 dakikada geldim, trafiğe girmedim. Metro çok güzeldi ama keşke deodorant kullanımı zorunlu hale gelse memlekette. Çünkü koku, bayağı bi yordu!” diye yazmıştı.

Ayrılığın ardından kalbinin kapılarını açmadı

Güzel fiziği ve birbirinden iddialı paylaşımları ile sık sık adından söz ettiren Didem Soydan, Can Bonomo ile uzun süre aşk yaşamıştı. Sonunda yollarını ayırmıştı. Ancak, Can Bonomo Öykü Karayel ile yeni bir aşka yelken açmış olsa da, Didem Soydan kalbinin kapılarını henüz açmadı.

Didem Soydan kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler