Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'a sert sözler: Sen çık da korkunç iddiayla yüzleş!

İlgili Postlar

Nihat Doğan’a sert sözler: Sen çık da korkunç iddiayla yüzleş!

Nihat Doğan’a sert sözler: Sen çık da korkunç iddiayla yüzleş! Ahmet Hakan, Nihat Doğan hakkında bomba sözler etti. Hakan, Nihat Doğan’a, “Sen çık da korkunç iddiayla hesaplaş” diye seslendi. Nihat Doğan davasında yeni gelişmeler neler? Ahmer Hakan, Nihat Doğan’a neler dedi? Detaylar haberimizde…

Nihat Doğan’dan flaş açıklama!

Ahmet Hakan’dan Nihat Doğan’a sert sözler

11 ve 16 yaşında iki kız çocuğunu alıkoyma iddiasıyla gözaltına alındığı ve ifadesinin ardından serbest bırakıldığı iddiaları ile gündeme gelen Nihat Doğan, Ahmet Hakan’ın hedefine girdi. Ahmet Hakan, Nihat Doğan’a ateş püskürdü. İşte Ahmet Hakan’ın, Nihat Doğan’a seslendiği o yazısı:

Nihat Doğan kimdir?

“Sana deniyor ki: “Reşit olmayan iki küçük kızı zorla evinde alıkoydun. Bu nedenle polise ifade verdin”. Sen de bunun üzerine diyorsun ki: “Ben direnişim! Ben Anadolu’yum! Ben şuyum! Ben buyum!”

Ahmet Hakan Kimdir?

“Sana deniyor ki: “Reşit olmayan iki küçük kızı zorla evinde alıkoydun. Bu nedenle polise ifade verdin”. Sen de bunun üzerine diyorsun ki: “Ben direnişim! Ben Anadolu’yum! Ben şuyum! Ben buyum!”

Nihat Doğan’ın ilk açıklaması

Nihat Doğan, iddialarının gündeme geldiğinde yaptığı ilk açıklamada “Gözaltı falan böyle şeyler yok. Konu yargıya yansımış durumda. Yargıya aksettiği için fazla konuşamıyorum. Bizi bilen bilir. Bilmeyen de kendi gibi bilir. Eğer gerekli görülürse önümüzdeki günlerde geniş kapsamlı bir basın toplantısı yaparım. 15 Temmuz’da milletin yanında durduğumuz için Nihat Doğan çok önemli bir simgedir. Yıllarca saldırılmasının en büyük nedenlerinden biri de budur. Nihat Doğan’ı yok ederseler, diğer direniş hatlarını yok etmek kolaydır.” diye açıklama yapmıştı.

Nihat Doğan’ın son açıklaması

Nihat Doğan, son olarak şu açıklamayı yaptı:  1-Son bir kaç gündür şahsıma yönelik basında yer alan haberler ve iddiaların asılsız olduğunun ilk adımı Zilan ailesi tarafından atıldı. Zilan ailesi, kendilerinin yanlış bilgilendirildiğini belirterek suç duyurusunu geri aldı. 2-Elbette Zilan ailesinin suç duyurusunu geri alması, şahsıma yönelik iddialardan tamamen aklandığım anlamına gelmez. Evet, bu bir aklanmadır ama benim için yetmez. Kamuoyunda tek bir soru işareti kalmayacak şekilde bu işin aydınlanması adına mücadele ediyorum. 3-Vahim iddialara yönelik şu ana kadar sessiz kalmamın tek nedeni acılı bir anne ve babanın kontrolleri dışında sırf reyting uğruna içine sokuldukları durumdur. Bu yüzden önce ailenin masum olduğuma ikna olması gerekiyordu ve çok şükür sürecin bu ilk evresi aşıldı. 4-Sürecin ikinci evresi, kamuoyunda ve sosyal medyada şahsım hakkında yapılan yorumlar ve zihinlere düşen soru işaretlerini gidermek. Bunu da bir kaç gün içinde düzenleyeceğim bir basın toplantısında açıklığa kavuşturacağım. Sevgiler ve saygılar…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler