Ana SayfaÜnlülerNihat Doğan'dan flaş açıklama!

İlgili Postlar

Nihat Doğan’dan flaş açıklama!

Nihat Doğan’dan flaş açıklama! Hakkında ortaya atılan 18 yaşının altındaki iki kızı alıkoyma iddiası ile gündeme gelen ünlü türkücü Nihat Doğan, yeni bir açıklama yaptı. İddiaların ardı arkası kesilmezken, Nihat Doğan, yeni açıklamasında çarpıcı ifadelere yer verdi. Nihat Doğan, hakkındaki iddialar hakkında nasıl bir açıklama yaptı? Detaylar haberimizde…

Ece Erken, Nihat Doğan’ı sırtından hançerledi!

Nihat Doğan hakkındaki iddialara ne yanıt verdi?

Yaşları 18’in altında olan iki kız çocuğunun ailesinin Nihat Doğan hakkındaki “Kızlarıma 2 saatten fazla ulaşamadım, ben buna inanamadım. Hemen eşimi aradım. Kıza harçlık veriyormuş. Kendi evine neden davet etti. Neden ev? Sitenin kafeteryası var.” şeklindeki iddialarının ardından sosyal medyada ve kamuoyunda büyük yankı uyandıran Nihat Doğan, yeni bir açıklama yaptı.

Nihat Doğan kimdir?

Nihat Doğan’ın alıkoyma iddiası hakkında yaptığı açıklama

Gece saatlerinde iddia sahibi ailenin evine ziyarete gittiği ve ardından ailenin şikayetini geri çektiği haberleri ile gündeme gelen Nihat Doğan, hakkındaki iddiaların ardından flaş bir açıklama yaptı. Nihat Doğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

1-Son bir kaç gündür şahsıma yönelik basında yer alan haberler ve iddiaların asılsız olduğunun ilk adımı Zilan ailesi tarafından atıldı. Zilan ailesi, kendilerinin yanlış bilgilendirildiğini belirterek suç duyurusunu geri aldı.

2-Elbette Zilan ailesinin suç duyurusunu geri alması, şahsıma yönelik iddialardan tamamen aklandığım anlamına gelmez. Evet, bu bir aklanmadır ama benim için yetmez. Kamuoyunda tek bir soru işareti kalmayacak şekilde bu işin aydınlanması adına mücadele ediyorum.

3-Vahim iddialara yönelik şu ana kadar sessiz kalmamın tek nedeni acılı bir anne ve babanın kontrolleri dışında sırf reyting uğruna içine sokuldukları durumdur. Bu yüzden önce ailenin masum olduğuma ikna olması gerekiyordu ve çok şükür sürecin bu ilk evresi aşıldı.

4-Sürecin ikinci evresi, kamuoyunda ve sosyal medyada şahsım hakkında yapılan yorumlar ve zihinlere düşen soru işaretlerini gidermek. Bunu da bir kaç gün içinde düzenleyeceğim bir basın toplantısında açıklığa kavuşturacağım. Sevgiler ve saygılar…

Hakkında ortaya atılan 18 yaşının altındaki iki kızı alıkoyma iddiası ile gündeme gelen ünlü türkücü Nihat Doğan, yeni bir açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler