Ana SayfaÜnlülerDemet Şener'den Demet Akalın'ın boşanması hakkında ilk açıklama

İlgili Postlar

Demet Şener’den Demet Akalın’ın boşanması hakkında ilk açıklama

Demet Şener’den Demet Akalın’ın boşanması hakkında ilk açıklama… Demet Şener, yıllardır arasının bozuk olduğu Demet Akalın ve boşanma haberleri hakkında gelen sorulara ne yanıt verdi? Demet Şener, Demet Akalın hakkında neler söyledi? Şener’in açıklamasının üzerine Demet Akalın’ın hangi sözleri akla geldi? Detaylar haberimizde…

Demet Şener’in Beğendiği Yorum Olay Oldu!

Demet Şnener’den Demet Akalın açıklaması

Eski manken Demet Şener, Nişantaşı’nda görüntülendi. Yeni tarzı ve şık görünümü ile dikkat çeken Şener, aceleli hali ile dikkat çekti. Demet Şener’e, yıllardır husumetli olduğu Demet Akalın’ın, önceki gün eşi Okan Kurt ile boşanması hakkında sorular soruldu. Şener, gelen sorulara Ben başkalarının hakkında konuşmam bana böyle sorular sormayın.” diye yanıt vermekle yetindi.

Demet Şener Kimdir?

Ben konuşmam ben her şeyi biliyorum

Demet Akalın, bundan altı ay öncesi son dönemlerde eşi İbrahim Kutluay ile boşanma aşamasında olduğu haberler ile gündeme gelen Demet Şener ile ilgili gelen sorulara “Demet Şener hakkında konuşamam. Sadece ona teşekkür edebilirim. Düşünsenize ben de şu an 2 çocukla dul kalabilirdim.” şeklinde yanıt vermişti. Demet Şener’e, Akalın’ın bu sözleri hatırlatıldı. Şener, “Bu taktiklerinize hastayım ama ben konuşmam ben her şeyi biliyorum.” diye yanıt verdi.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın ve Okan Kurt boşanması

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde evine gelen haciz memurları ile büyük bir şok yaşamıştı. Okan Kurt’un piyasaya olan milyonlarca borcu nedeni ile haciz işlemleri başlatılmış, Demet Akalın’ın villasına giden haciz memurları, birçok eşyayı haczetmişti. Fiili haciz için, alacaklı olan şirketin avukatları ve haciz memurları Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin kızları Hira ile birlikte yaşadıkları villaya gitmişti. Geçtiğimiz günlerde sabah saatlerinde başlayan haciz işlemleri saatler sürmüştü. Haciz kararı gereği, villada bulunan televizyon, bilgisayar, klima ve tabloların olduğu eşyalar kamyona yüklenerek götürüldü. Alacaklı şirketin avukatı Mustafa Büyükbaş, borçluların mal kaçırdığını iddia ederek “Çok sayıda TIR ve çok değerli konumdaki Hadımköy’deki gayrimenkulün, yakınlarının üzerine kaydedildiğini tespit ettik. Bu tespit sonrası, mahkeme kararı ile bu varlıkların üzerine de haciz konuldu.” diye konuşmuştu. Demet Akalın, o gün boşanma kararı aldı ve önceki gün Beykoz Adliyesi’nde on dakika içinde Okan Kurt ile boşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler